maandag 17 januari 2022
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Floor

  Gefeliciteerd jongens, knap gedaan met elkaar. Nog een klein stapje, een paar maand, dan is er plaats genoeg voor jullie, in het 1ë, want als je goed leest is de helft al aangeboden en vertrokken, Een ander top club doet z’n slechtste spelers weg. Bij Feyenoord , doet men de beste speler weg. Top, Top Top. Ze beginnen straks weer bij het begin, en dat wil er bij mij niet in.

  Antwoord
 2. 2

  Luuk

  Joh Floor, ga jij eens ergens anders azijn zeiken joh… of stop lekker met voetbal kijken

  Antwoord
 3. 3

  Jhon van der Borght op Facebook

  Haha Floor, je hebt liever dat Feyenooord hun aan het contract houdt waardoor Janmaat, De Vrij, Clasie etc. een jaar later gratis de deur uitlopen of wat?

  Natuurlijk moet Feyenoord wel, deze jongens hebben een potentie die hoger ligt dan die van de Eredivisie en ook een Kongolo, Boëtius en Vilhena zullen we hier niet al te lang hebben rondlopen. Feyenoord heeft de miljoenen hard nodig (iedere club trouwens) en wat is er mooier om eigen jeugdspelers na mooie jaren in De Kuip te zien vertrekken voor miljoenen naar grote clubs, dan doe je het gewoon geweldig als Nederlandse club.

  Iedere club verkoopt z’n spelers wanneer ze nog maar een jaar onder contract staan en er komt iemand met een goed bod. Ligt meer aan Feyenoord en de omstandigheden bij de club dat bij ons zoveel spelers vertrekken, puur omdat we geen CL spelen, geen kampioen worden en te weinig kunnen bieden om ze te verleiden tot een langer verblijf.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1