zondag 23 januari 2022
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  josknapen

  ik voorspel dit als Feyenoord een verbouwde kuip krijgt dan loopt het storm voor de seizoenkaarten ik heb het al zo vaak gezegd Feyenoord is een slapende reus die wakker gemaakt moet worden ik heb ook heel veel vertrouwen in de verkenners en het bestuur van Feyenoord dat het goed komt.

  Antwoord
 2. 2

  azzievaltanleggie

  Ik dacht dat fenerbache de club van rotterdam was en in de rest van nederland misschien Feyenoord. Of heb ik het mis?.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1