woensdag 1 december 2021
|     Rotterdam  

Één Reactie

 1. 1

  Glenn

  Het gevaar is dat er spelers zijn die denken dat t vanzelf goed komt in de laatste kwartier en daardoor vaak in de 1ste helft slecht en bijna ongeïnspireerd spelen, DAAR schuilt t grootste gevaar! Nog gevaarlijker is als Gio ook zo denkt en dus verder niks mee doet!
  Ik heb nooit gezien dat hij bijvoorbeeld gewoon alle reserve spelers laat warmlopen om aan te geven dat hij niet tevreden is met t team, te afwachtend vind ik t, hou ik niet van!
  Wederom was Kuijt slecht, zou hij dat nou echt zelf niet in de gaten hebben?, ook Berghuis, zoals wel vaker helaas, was niet best, terwijl juist hij voor extra gevaar zou moeten zorgen met zijn creatieve vermogen, want daar zijn er niet zoveel van bij Feyenoord.
  Ik ben er echt niet gerust op, PSV en Ajax spelen ook niet altijd briljant, maar ik heb t gevoel Seat ze wel steeds wat beter spelen en dat Feyenoord zijn beste periode eigenlijk al gehad heeft……… Er volgen nog vele zware tegenstanders, dus ja, ik ben er niet gerust op, ik snap ook niet waarom er geen goede speler aangetrokken is om t team nog een extra impuls te geven……….. Dat kan t straks de ploeg op breken, verkeerde zuinigheid op de verkeerde moment!

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1