zondag 24 september 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  jacq

  armoedzaaiers zootje.
  ga je schamen.

  Antwoord
 2. 2

  Paco P.

  Eén grote treurnis is het. Waardelood wisselbeleid van v Bronckhorst. Veel te lang wachten en waar is gvd Achabar gebleven? Voorin voetballen ze continu met de rug naar de goal en met de meest simpele balletjes weten ze zich geen raad. Corners en vrije trappen, hoef je niet eens naar te kijken, is per definitief kansloos. Waar trainen die gasten in godsnaam op???

  Antwoord
 3. 3

  Fons

  Van Bronkhorst is een watje, anders waren Kramer in en Verbeekt, al lang verpakt in een milkshake. Elke wedstrijd lopen 10 man zich de naat uit de kous, tot ze uitgeblust zijn en dan komt dat trainertje met een te laate oplossing. Voor de zoveelste keer ging Verbeek weer in de fout. Het spijt me maar die jongen komt geen centimeter verder, en hij maakt fouten bij de vleet, ook is veel te traag, zijn loopvermogen is heel matig, voor een topclub komt er wat anders te kijken. Maar dat wil je zijn of niet, we zijn niet voor niets gezakt, het voetbal les kwam vandaag van de tegenstander.
  Een andere prof El Ahamadi deed er nog een schepje boven op. een overtreding bijna op het middenveld, en dat is van zijn kant een grote flop. Want tegen PSV staat meneer stevig langs de kant, ook dat lees in de krant. het was vandag geen reclame voor onze club, het was k….

  Antwoord
 4. 4

  Glenn

  Dit zag je toch wel aankomen, het voetbal is niet echt verzorgd en kwalitatief slecht gewoon. Tot nu toe steeds verbloemd door de resultaten. De achterhoede geeft teveel weg, vaak gewoon mazzel gehad dat de tegenstander niet profiteerde.
  Karsdorp is een prima speler maar grossiert de laatste wedstrijden in fouten en wilt teveel, van Beek is gewoon traag en log, geldt ook voor van der Heijden en in iets mindere mate ook voor Botteghin. Kramer is te weinig aanwezig en speelt de ploeg zo met 1 man minder, wordt tijd dat Gio zich goed afvraag wie nou beter voor t team is, Achachbar en Kazim zullen zich wel afvragen waarom zij geen kans krijgen als Kramer zo afwezig blijft spelen, Fräzer zag dat goed bij ADO, nu Gio cs nog! En ook vind zijn wisselen niet echt geweldig, eigenlijk slecht zelfs!
  De zoveelste punt verlies tegen de “kleintjes’ ( en de manier waarop is gewoon niet bemoedigend) ……. Daarmee word je geen kampioen!

  Antwoord
 5. 5

  azzievaltanleggie

  Ik zeg het al vanaf het begin van het seizoen. Maar als er gewonnen wordt, elke keer zonder goed voetbal, dan mag je niks zeggen he.
  De TS schiet al een tijdje te kort of van Geel heeft een slecht samengestelde selectie uitgezocht. Er zit namelijk geen voetbal in. Op een paar uitstekende spelers na, is het te slecht voor normaal niveau Feyenoord.
  Ondertussen word je uitgemaakt voor alles en nog wat. Realisme is men vreemd.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1