donderdag 16 september 2021
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  paco P.

  Overbetaalde zeikstraal, elke keer hetzelfde lulverhaal. Verkoop in godsnaam die hele kolerezooi.

  Antwoord
 2. 2

  floor

  Classie je wil het niet weten , ik ben ook diegene de zegt, hoe kun je nu zeggen dat hij zo goed is. Dat zijn allemaal van die mensen met een tragisch vergis. Elke week zie alle toppers (deden jullie dat maar) in Europa, Real , Barca, Men U, Juve, P.Ger. Bayern. Senit, met tranen in m’n ogen zit ik naar dit brokje ellende Feyenoord te kijken, Sorry jongen maar na 35 min. die slechte pas van jou, m’n bek viel los. Nee ik ben niet de klos , ik ga en kijk voortaan naar beter voetbal, dit is het laatste, mijn PC word opgeschoond. Ooit was er van mij ook een bijdrage, ik weet nog steeds niet waarvoor of waarom. of het moet al zijn in het opstrijken zijn jullie goed.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1