maandag 20 maart 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Floor

  Zo langzamerhand word de soap steeds groter, als men de stukken leest is het een lachertje puur zang. De ene keer is het Koeman te min 2ë man te zijn, de volgende keer smeekt hij, hebben jullie nog een plaatsje, De andere keer stop hij Pele af, aan de andere keer lees je, Koeman fungeert als adviseur van Feyenoord spelers om weg te gaan, Gelukkig krijgen wij zo een nieuwe trainer, want het word erg vervelend, of is dit de betekenis van ook niveau. Graag uitleg.

  Antwoord
 2. 2

  Hendrikus Hamstra op Facebook

  Ik denk dat hij bedoelt dat de spelers weg moete om zo nog groter te worden niet om feyenoord dwars te zitte

  Antwoord
 3. 3

  Eric Smal op Facebook

  Floor, we hebben veel aan Koeman te danken en dan is dit jou dankwoord?!? Hij heb ons terug gebracht in de top 3 .ok geen kampioen maar 2& 2de en een keer 3de met zo’n jonge onervaren groep is gewoon een puike prestatie. En ja we hadden dit seizoen kampioen moeten worden maar dat denken ze in Enschede, Arnhem en zeker de lampies ook en voorlopig hebben we die achter ons gelaten en het is nou eenmaal logisch dat spelers die een goede aanbieding van een grote club krijgen en zich zowel sportief als financieel onafhankelijk kunnen voetballen vertrekken maar gun ze dat!! Alleen overstappen naar andere nl ploeg en vooral de joden is voor mij niet acceptabel. I am feyenoord till i die en ben er verdomde trots op.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1