maandag 27 september 2021
|     Rotterdam  

Één Reactie

  1. 1

    Floor

    Nee kerel je moet anderen niet aanbevelen. D’r zijn ook veel supporters, Ik ook, (anderen niks te na) die zien jou graag op die plek, Achteraf hoef ik niet voor jou te pleiten. Maar ik ken John De wolf, Van Feyenoord, Ik ken die zelfde vent van FC Groningen, zelf nog als Danser, en wat ik daar mee bedoel, John gaat tot het gaatje, je krijgt alleen maar baat als je hem wat vraagt. deze vent mag niet weg worden gevaagt. Jou kenende zal men krijgen wat verlangt word, en ’t is eigen bloed, jij weet wat je doet, En daarbij weet ik voor 100% dat jij je in dienst steld. Maar raar vind ik weer , men moet weer de wereld over. Waarom Feyenoord, De supplementen zijn zo dicht bij, maak daar toch gebruik van, dat doen ze ook bij de toekomstige Nd. kampioen.

    Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1