dinsdag 28 september 2021
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Fons

  Ja ik weet, ik moet het eigenlijk niet zegen. Maar dikwijls zit ook Hiddink op de tribune van onze club. En dan ziet hij Clasie ook , En dan zeg ik ook Clasie is vaak de betere speler van de wat mindere Feyenoord’r. maar ook hij moet minder fouten maken ,( Ik schrik soms, want elke week zie ik ook Barca, Real, B.M. City} Maar als je de fouten dan hier niet ziet dan is dat heel jammer, Willem als dat niet zo was, dan liep de hele wereld er achter aan, maar dat zijn ook clubs van het 2ë garnituur uit het buitenland, en Feyenoord en het Nederlands elftal stonden dan wel boven aan en we speelden nog steeds in Europa. Maar waarom gebeurd dat niet, juist ja, om dat ze net niet goed genoeg zijn. en dat ligt ook niet aan de Jong of Hidding, De totale inhoud schiet net iets tekort, Gelukkig hebben we jongens in het buitenland met veel ervaring , de mix houd nog een beetje stand. Zeker is gewoon jammer.

  Antwoord
 2. 2

  Fons

  Kijk Men. Willem, u heeft het toch gezien, dat antwoord van jong oranje was toch duidelijk, Een mooi ploegje binnen de Nederlandse land grens. We staan er hopeloos voor, we worden gewoon weggeblazen. 4 – 1 voor Frankrijk bij vlagen mooi voetbal met een hoog ecu waarde, Gebleken is dat onze trainers aan de bak moeten, anders komt het nooit meer goed aan de ander kant van de grens. Het niveau was erg………………………………………………………………..laag.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1