maandag 20 september 2021
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Simon Bronsteyn op Facebook

  Held, speelde goed. Was de eerste helft misschien wel de beste bij van ons

  Antwoord
  1. 1.1

   Tinus Boterletter

   Eens, samen met Clasie! Die heeft weer een berg heerlijke passes gegeven niet normaal

   Antwoord
 2. 2

  Floor

  Blij toe voor iedereen die Feyenoord een warm hart toe draagt. Wel jammer vind ik dat ik me met dit slechte voetbal niet kan vinden, ik ben de kater van zaterdag niet vergeten, het was weer nauwelijks een bal op het doel van de tegenstander, gelukkig waren die, ik durf haast wel te zeggen nog slechter, kansen kregen ze genoeg maar ze bakten er ook niks van. Ik zie zoveel mis gaan bij mijn club, ze zijn zo twijfelachtig, ze zien elkaar niet staan, ze durfen nauwelijks een pas te geven, en dan da gebrei achter in, het lijk wel spelen als een kind, Immers was de volgende wedstrijd al vergeten, die sprak al over de volgende ronde, maar gelukzoekers gefeliciteerd allemaal en wie weet.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1