woensdag 22 maart 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  FLOOR

  Als Feyenoord Af-Danko terug haalt maakt het een grote fout, en verkwanseld de centjes. Geloof me het afgelopen jaar wist Koeman weinig of niets van Krasnador uit Rusland, ik zei meteen ’t is uit in over, En? Ik zie ze elke week de Russische competitie, dus zag ik ook Laso op z’n fietsje, Die is over in uit, en dat zeg ik heel luid, Doe Het Niet. Wij hebben ze veel beter. Ik verwacht van mijn club niet dat ze zulke fouten maken.

  Antwoord
 2. 3

  Peter Leemans op Facebook

  Fred, luister eens naar de fans, hij is niet populair in Rotterdam.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1