donderdag 23 maart 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Ron Blokland op Facebook

  “Wij weten wat wij moeten doen als wij een speler kwijtraken”, aldus pisvlek Van Geel. Hij zegt er alleen niet bij wat …..

  Antwoord
 2. 2

  Nico Adk op Facebook

  Dat gaat hij ook niet tegen jou vertellen Ron! Hij weet dat jij toch alles negatief ziet! Vooral als Feyenoord verloren hebt, sta jij vooraan om je gal te spuwen!

  Antwoord
 3. 3

  Floor

  Bij Feyenoord kan alles. Ze hebben een technisch directeur, die al maanden roept, wij hebben geen geld. De gene die de moet er in moet houden is wel de trainer, Bewijs heeft hij geleverd, Beter voetbal als tegen Utrecht is niet mogelijk met een elftal voor een dubbeltje op de eerst rang. dat de volgende wedstrijd in z’n totaliteit de motivatie ontbreek is totaal overbodig om te denken dat dat aan de trainer ligt, Schandalig wil ik nog niet zeggen, maar als je elke wedstrijd met 45000 mensen in je stadion zit, moet je eens een budget creëren, in de mededeling doen, Trainer koop ook eens een eens een paar spelers die de zaak versterken. Nee bij Feyenoord kan niks, Nee zelfs een complement voor de jonge knapen, Verbeek Gongolo Vormer die haast nooit speelt, het valt op ze spelen zo maar op het hoogste niveau mee. dat ligt niet aan de trainer, dat ligt aan de kwalificatie van het elftal,. Deze trainer kan een icoon zijn Men. van Geel , en wil het wat worden , dan zal er nog heel veel moeten gebeuren met ons senario is klaar.

  Antwoord
 4. 4

  Ron Blokland op Facebook

  Nico, je lult onzin. Ik hekel alleen Gudde en Van Geel, en dat is gewoon kritisch zijn!

  Antwoord
 5. 5

  RicoAlmelo

  Wat een lachertje.. Het niveau tegen FC Utrecht was zeer kampioens waardig. niveau tegen 020? Ondermaats, maar je speelt immers zonder eigen publiek, in die schijtbak. niveau tegen ADO? Laat ik daar maar niet over beginnen. Valt me steeds meer op, dat Feyenoord het moeilijk heeft tegen clubs uit het rechter rijtje.. Zodra we bijvoorbeeld tegen Vitesse spelen, dan spelen we de sterren van de hemel. Misschien heeft Koeman wel gelijk, en is de rek eruit bij dit elftal. Misschien is het tijd voor een nieuwe aanpak, een nieuwe trainer (Dat budget is er echt wel, als je Mathijssen een salaris kan betalen waar wij allemaal 2 jaar 24/7 voor moeten werken, is er voldoende geld!).. Tijd voor een trainer die over kan brengen wat van Hanegem toen kon, of een van Marwijk, of een Beenhakker. Laat de spelers maar is zien & voelen hoe wij Feyenoord zien. Dat het niet zomaar een clubbie uit Zuid is. Maar dat het ons leven is, heel ons leven staat in teken van Feyenoord.

  Antwoord
 6. 6

  Peter Pan

  Ja, ja, scenario ligt klaar, als vervangers staan op het verlanglijstje van van Geel de spits van DHZ, de rechtsbuiten van Overmaas,. en de rechtsback van Xerxes. Die zijn volgens dit bestuur nog net betaalbaar. Nee, ik zie de toekomst niet rooskleurig in met het trio Gudde-van Geel en Koeman

  Antwoord
 7. 7

  Marcel Bindels op Facebook

  He Nico Adk bij Feyenoord ook een azijnzeiker 😉

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1