dinsdag 30 november 2021
|     Rotterdam  

Één Reactie

 1. 1

  Glenn

  Na de winterstop is t toch heel erg wisselvallig, de slechte start van de wedstrijd staat niet op zich, het gebeurt veel te vaak. Dat is niet kampioenswaardig, teveel spelers beginnen niet scherp hoewel ze vooraf en achteraf altijd zeggen dat ze wel weten. Tussen zeggen en doen is nog veel verschil helaas.
  Verder is t wat mij betreft gewoon teleurstellen dat Gio niks nieuws / verrassend weet te verzinnen in de opstelling, steevast aan Nelom en Kuijt ( geeft hij niet al zelf aan niet liefhebber te zijn van spelen op kunstgras?) vasthouden is niet echt getuigen van lef en en inzicht.
  Verder is t ook een gebrek aan inzicht wat betreft t halen van e.v.t versterking in de afgelopen winterstop, daarin had men iets meer lef en risico moeten nemen om de selectie van een goede impuls te geven middels een creatieve middenvelder / aanvaller te halen, een Larsson van Heerenveen bijvoorbeeld. Bij gebrek aan kennelijk dat soort spelers vanuit de jeugd, jaloers kijkend wat ze in 020 weer voor elkaar krijgen met die creatieve spelers!
  Jaren lang is Feyenoords opleiding steevast als 1e geworden, maar t blijft toch armoedig als t gaat om dat soort spelers opleiden. Men is daar ook in slaap gevallen net als de scouting dat al eeuwen deed zonder dat er ook maar iemand binnen de club iets aan wilt veranderen, echt heel vreemd, te bizar voor woorden, ik snap daar echt helemaal niks van!
  Mocht t dit seizoen weer misgaan, dan zijn die factoren zoals ik beschreef allemaal debet aan, helaas pindakaas.
  En het gevaar van een kampioenschap is dat men verder in slaap sukkelt…….. Wie schudt ze wakker? Wie durft? ….. Of zijn t allemaal blinden?
  Gezien t programma nog, met o.a. Utrecht en Vitesse, ja Ajax moet ook nog naar PSV, ben ik verre van gerust, integendeel………

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1