dinsdag 26 oktober 2021
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Floor

  Feyenoord heeft z’n huid duur verkocht. PSV ontsnapte op de valreep. Toch begin ik te zeggen, die scheids Kuipers is dat nou een supermarktboer of een kolenboer. Op de Nederlandse velden vind ik hem althans een schijthuis. Ik denk z’n broekje trilt hem om z’n gat. Een overtredingtje, van PSV alras blaast de man op z’n fluit, tot twee keer toe geeft hij voor de zelfde overtreding van Feyenoord er maar geel bij. Oh ja ik krijg hem door, Feyenoord is niet in eigen huis, Ik vind hem op de Nederlandse velden echt een publieksfluiter. Je kan het zo terug zien op de beelden. Verder moet ik zeggen bij de jongkies van Feyenoord moet nog een schepje boven op, en dat zit er zeker in, Kogolo vond ik erg goed gelang zijn leeftijd heeft hij tegen de routine prima gedaan, Wat mij verder opviel was. Bij de voorsprong van PSV bleef Coku flink coachen , op dat moment had Feyenoord z’n coach ook nodig, doch Dhr. Rutten nam genoegen met het achterover leunen op z’n stoeltje, ’t was keurig in beeld te zien. Dat getuigde niet van veel steun aan z’n elftal, die je op dat moment zo nodig heeft. Al Met Al die kinderfouten moeten er uit, wil je eens weer kampioen worden.

  Antwoord
 2. 2

  rene van der zeik

  We hebben ons weer lekker in ons kontje laten boren, deze keer door onze ‘top’ scheidsrechter kuipers. Psv was echt niet beter, eerder laf. Wel benieuwd hoeveel tv’s kuipers mocht uitzoeken van Philips….

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1