woensdag 22 maart 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 2

  Nick

  Boeiend, je wint,geen tegengoal, en met een half jeugdteam.kan er niet van wakker liggen,zo’n wedstrijdjes zitten er altijd wel tussen.

  Antwoord
 2. 3

  Nick

  En als we Real sociedad met 5-0 van de mat tikken, gaan we de europacup winnen of wat???? Daarom heet het ook OEFENDUEL.

  Antwoord
 3. 4

  Nick

  Haha ja . Of 40 miljoen als ik de krantjes mag geloven..welterusten hé..

  Antwoord
 4. 5

  Nick

  Mark nu moet je toch echt teruggaan naar de kliniek,t is al laat en ze vragen zich af waar je blijft.en daarbij het begint nu een beetje gênant te worden,we weten inmiddels dat je feyenoord haat, maar ik moet je nageven je weet het toch weer iedere keer voor elkaar te krijgen om jezelf compleet voor lul te zetten.

  Antwoord
 5. 6

  Floor

  Alleen al de uitslag is al blamerend. ’t Is maar goed dat de oefencampagne is in gevuld, anders kwam er geen kip om te kijken. daarbij heb dan ook nog steeds de beelden van gisteravond voor mij van Brazilië, dat leek op een stadion vol gekken, vreselijk wat koppen, ik zei uit die kast,.Als het die kant op moet, haak ik af.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1