vrijdag 22 september 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Tinus Boterletter

  Jan Everse……tsja…….die man heeft wel een oog voor kwaliteit…..is ook een absolute toptrainer! HAHAHAHA wat een lul is die gozer, die neemt zichzelf écht te serieus hoor! Welke topploegen heeft ie ook alweer getraind? ..effe denken….oh ja GEEN ÉÉN!
  Een spits die er 20 inlegt bij ADO maakt Feyenoord echt wel beter dan met die troep die er nu staat hoor Jantje! (Uitgezonderd Dirk natuurlijk)

  Antwoord
 2. 2

  Floor

  Jan E. is op een goed adres geweest, Juist bij de wijsneuzen, altijd kankeren en niks aan dragen. Maar wees nou eerlijk, troep vind ik geen goed woord, morgenavond zitten er weer 50000 mensen in het stadion. Je kan beter achter de jongens gaan staan dan er voor, Feyenoord roert met de riemen die het heeft, een klein beetje schuiven, meer zit er nauwelijks in. Zit er voor een Nederlandse club nog wel een topper in beneden de 10 miljoen, nu niet, morgen niet, nooit meer. Ik zag deze week ook een club met 2 – 0 voor staan en tegen 10 man kwamen ze uit op 2 – 2. Kijk waar we nog steeds rijk mee zijn, dat zijn onze deskundigen op afstaand, maar ze hebben niet door dat ze gewoon worden uitgelachen. Die druppeltjes die Nederland nog aan draagt, daar word in de wereld gewoon om gelachen. Fox sport (Joost) vertaald het goed, maar als er wat gebeurd, dan zijn wij er bij. Iedereen houd zich zelf voor de gek, maar ze moeten wat om hun portemonnee te spekken en om ons over te halen. ’t Is over en uit, en die blaffende honden bijten niet.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1