donderdag 1 juni 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 4

  Silvi van Noorloos op Facebook

  Telegraaf moet zich lekker met de snelkookpan bemoeien.. Die hebben op zeker aandelen in Volker-Wessels..

  Antwoord
 2. 5

  Len Schilder op Facebook

  Dat joodse journalistje is een goed vriendje van Gudde. Zoontjes trainer bij onze jeugd enzo. En Gudde en co hadden er – duidelijk aangewezen nu – als ze het HNS plan dus wel hadden doorgedrukt uiteindelijk voor gezorgd dat ons Feijenoord dus helemaal naar de klote zou gaan. En nu de eigen onderzoekers tegenspreken.. Opkankeren, en neem je telegraafsupporters mee. En de BAM aanhangers ook gelijk want in dat hele ontwerp komt HELEMAAL NIKS van onze 75 jaar oude geweldige Kuip terug. Fijn pasen allemaal.

  Antwoord
  1. 5.1

   azzievaltanleggie

   AD is niets beter hoor , 4/5 redacteuren zijn tegenwoordig hier ook al anti Feyenoord. Of ze nou sparta, ajax, nac of utrecht aanhangen weet ik niet, maar van de berichtgeving ook in algemene artikelen krijg ik de kriebels, nooit meer AD.

   Antwoord
   1. 5.1.1

    azzievaltanleggie

    en televaag al helemaal niet.

    Antwoord
 3. 6

  Eric Feduzzi op Facebook

  Zes dagen voor het uiteindelijke besluit een Amsterdamse krant inschakelen om je er alsnog tussen te wringen…Nu kan het dus wel qua financieen?? Dat betekent dus dat VW Feyenoord een poot wilde uitdraaien he. De Telegraaf heeft he-le-maal niets met Rotterdam en “integriteit” interesseert ze allermin; alsof van der Sluis niet integer is! Het gaat hen enkel om het veroorzaken van onrust door dit artikel 6 dagen voor de uiteindelijke beslissing in de zaterdageditie te plaaten.Het is een pure prestige-strijd geworden voor Eric Gudde en Jan van Merwijk: dat nieuwe stadion MOET er komen.Gewoon Red de Kuip doen en niet die FOEILELIJKE variant van BAM of VW.Onbegrijpelijk overigens dat er “fans” zijn die de BAM en VW-varianten beter vinden.Dan heb je dus niks met “De Kuip” blijkbaar.

  Antwoord
 4. 7

  Paul Wijnbergen op Facebook

  Elke Feyenoord supporter mag toch wel zijn mening hebben? We hoeven toch niet allemaal hetzelfde voorstel het mooiste c.q. het beste te vinden.? Laten we ons a.u.b. niet in.kampen verdelen en anderen ervan betichten geen echte fan te zijn omdat die een andere mening heeft.

  Antwoord
 5. 8

  Eric Feduzzi op Facebook

  Paul, je hebt wel een punt.Ik was wat fel en iets te emotioneel.Beetje Graziano 😉 Ik hoop zo dat het Red de Kuip word maar ik begrijp dat niet iedereen het hiermee eens hoeft te zijn.

  Antwoord
 6. 9

  Paul Wijnbergen op Facebook

  Ik begrijp het probleem volkomen Eric want het is een verschrikkelijk emotioneel onderwerp. Feyenoord roept bij velen emoties op bij.allerlei punten. Het funktioneren van o.a. Gudde en van Geel. Ook ik maak mij hier trouwens schuldig aan dus begrijp je volkomen.

  Antwoord
 7. 10

  burg

  ik zit al meer dan dertig jaar in de kuip,maar als die van vw kan graag.

  Antwoord
 8. 11

  Diane Gerritsen op Facebook

  het belangrijkste is dat de kuip niet gesloopt wordt het is een monument

  Antwoord
 9. 12

  Floor

  Het laatste bod is heel mooi, en de centjes rond is nog mooier. Ik heb ook van der Sluis gehoord, daar moesten de centjes uit alle hoeken en gaten komen, en als het even tegen zit bij één van al die partijen, dan zitten we weer in de ellende, waar we eigenlijk nog niet uit zijn. En daarom zeg ik, ga voor zeker, laat ze kiezen voor het beste.

  Antwoord
 10. 13

  Leuke Kerel op Facebook

  Nieuwe kuip.. verbouwd of herbouwd zal nooit SUCCES kunnen garanderen, we moeten ons ook helemaal niet meten met andere geld zieke clubs uit europa en als bv koop ajakkes en koop pisvee!
  #AgainstModernFootbaal
  #Het-Enige-Dat-Nog-Echt-Top-Is-Aan-Feyenoord-(behalve-Pelle)-is-de-KUIP!

  Antwoord
 11. 14

  Leuke Kerel op Facebook

  Laten we de boel wat transparanter maken en net als bij barca een stemming organiseren onder de seizoenkaart houders en dan met de feiten op tafel. Enn.. in het kader van KILL CORPUTION moet de politie alle beslissers screenen op vreemde overboekingen en zwart geld!
  #Bouwfraude!!!!

  Antwoord
 12. 15

  Leuke Kerel op Facebook

  Ontopic! Wat een tuefus krant die Telegraaf! Walgelijk!!! Liegen alles aan elkaar en altijd manipulatief of negatief over Feyenoord! Ik was niet zon domme sukkel die geloofde in hun sprookjes over havenbaronen etc lolololool

  Antwoord
 13. 16

  Leuke Kerel op Facebook

  Mooi stukkie;;; “Het is een pure prestige-strijd geworden voor Eric Gudde en Jan van Merwijk: dat nieuwe stadion MOET er komen.Gewoon Red de Kuip doen en niet die FOEILELIJKE variant van BAM of VW.Onbegrijpelijk overigens dat er “fans” zijn die de BAM en VW-varianten beter vinden.Dan heb je dus niks met “De Kuip” blijkbaar.”

  kansloos inderdaad als je een echte feyenoonder bent dan kies je altijd voor de KUIP! Aldus Van Hanegem!!!!! FUCK KK Bouwbedrijven die winst willen maken over de ruggen van Feyenoord en zijn fans!!!

  Antwoord
 14. 17

  Leuke Kerel op Facebook

  Als het doorgaat dan is het stiekem wel lachen in een sfeerloze kk arena gewoon 7e woorden terwijl je dan 1500 euro betaald voor een seizoenkaart en 25 euro voor een biertje! Dan lach ik die domme naieve idioote zogenaamde feyenoord fans uit met pijn in mijn hart..

  Antwoord
 15. 18

  Leuke Kerel op Facebook

  Dat we dan elk jaar voor 50 miljoen aan spelers kopen en elk jaar weer kansloos 7e worden, wat mij betreft hebben we dat dan verdient. Ik blijf ook dan fan van Feyenoord want mij gaat het niet op de titels maar mijn liefde is minder als de Kuip verdwijnt en ook wanneer we een commerciele KUT club worden Feyenoord is van zijn supporters en Feyenoord is een volks club en geen elitair KK zootje homofielen

  Antwoord
 16. 19

  Leuke Kerel op Facebook

  Wat al die vieze gluipers vergeten te zeggen terwijl ze hun eigen zakken vullen is dat pisvee al 15 jaar een TOP club is met een kansloos klein kut stadionetje… maar wij hebben geen phillips en ook met dat nieuwe stadion hebben wij geen grote sponsor als phillips dan zijn we dus nog steeds financieel een achterblijver maar dan wel met een KK lelijk kansloos kk nep kut stadion!!

  Laat ze lekker in eindhoven gaan bouwen of in arnem mogen ze van mij die kut Gudde en die kut van merwijk er gratis bij krijgen stelletje engerds!!!

  Antwoord
 17. 20

  Leuke Kerel op Facebook

  Die kk leijke nieuwe stadion van VolkerWessels past trouwens veeeel beter bij dat kut PSVEEEE!! die KK op met je KK lelijke KK stadion!!!

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1