donderdag 2 december 2021
|     Rotterdam  

Één Reactie

 1. 1

  Glenn

  Het is te hopen dat dit toch een soort “onder grens” is van t team, anders wordt t nog lastig de komende wedstrijden tegen “mindere” tegenstanders zonder EL Ahmadi en tegen Vitesse in de beker ook zonder Vilhena.
  Met alle respect voor Kuijt, maar zijn plek is beslist niet op t middenveld en op 10 maakt hij ook t team niet beter, dan wordt ook Jorgensen minder gevoed.
  Verder vind ik nog steeds dat Gio te weinig frisse ideeën heeft als t team niet goed draait, de wissels zijn een beetje angstig en niet altijd even logisch. Ik vond Elia gisteren iets meer gevaar stichten dan Berghuis, die veel balverlies leed en soms te naif de ballen op Jorgensen inspeelde waardoor weer onnodig balverlies werd geleden.
  Overigens was t ook een beetje de schuld van Jorgensen, ik vond hem niet agressief genoeg in de 16 en naar de bal toe wanneer er op hem ingespeeld werd.
  Als t team niet met z’n allen scherp staat dan wordt t team kwetsbaar en geven ze veel ruimte weg waar ‘normaal’ t speelveld klein wordt gehouden wanneer de tegenstander de bal heeft.
  Door met z’n allen kritisch te blijven kunnen de spelers elkaar scherp houden en de wedstrijden gecontroleerd houden, zo niet, dan ligt een zeperd zomaar op de loer en dat zou jammer zijn, die ‘reserve’ punten heb je gewoon nodig straks.
  Daarom vind ik ook belangrijk hoe Gio wisselt en de spelers (ongeacht hun naam en status) op de juiste plekken neerzet waardoor t team sterker en beter wordt, NIET om spelers tevreden te houden, en dat moeten ook de spelers zelf in de smiezen hebben.
  Ik ben benieuwd wie Gio op t middenveld zet tegen Vitesse zonder zijn balafpakkers, Karsdorp was ooit een middenvelder en hij heeft de vermogen om 90 minuten te blijven jagen, alleen vind ik hem de laatste weken te nonchalant spelen en daar schuilt t gevaar voor t team, denken dat alles wel goed komt. Ik denk dat Tapia als nummer 6 wel goed uit de voeten kan, voor de verdediging de tegenstander beletten t strafschop gebied in te spelen en te komen, want Vitesse is een ploeg die graag individueel en combinerend de strafschop gebied in gaat. Voor hem moet dan minstens 1 balafpakker spelen, eentje die de boel blijft opjagen, dat kunnen maar weinigen opbrengen.
  Ik ben benieuwd, dit is weer een nieuwe ijkpunt om te kijken hoe stabiel de ploeg is, ook zonder El Ahmadi en Vilhena……..

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1