donderdag 23 maart 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Glenn

  Ik zie te weinig kwaliteiten in hem, ook rekeninghoudend met zijn leeftijd zie ik geen echte talent die ergens in uitblinkt.
  Te weinig techniek, snelheid en beweeglijkheid. ik ben geen fan van statitische spitsen. Nooit geweest, niet van Houtman, Kuijt, Nico Jansen, Clyde Best noem maar op….. tenzij ze een specifieke kwaliteit hebben zoals “Piair”.
  Geeft mij maar een type Kindvall, Kiprich, Cruz, Guidetti en ook Pelle die ondanks dat hij statisch oogt, toch wel wat met een balletje kan. Helaas kunnen en hadden we nooit super technische spitsen zoals die bij ajax en Psv speelden, vind ik nog steeds vreemd. Clubcultuur? dat zou jammer zijn als dat een soort rem is voor t opleiden van deze soort spelers!. Wie wilt geen leuk en aantrekkelijk voetbal zien van hun club, en ja, dat kan en -tegenwoordig- moet gepaard gaan met veel inzet en arbeid. Gelukkig zijn de laatste jaren wat meer technische talenten doorgebroken, maar nog steeds niet echt spectaculair vind ik, niet die ene super spits en spelmaker bijvoorbeeld. In dat opzicht vind ik te Vrede niet echt een aanwinst.

  Antwoord
 2. 2

  Glenn

  Ik zie te weinig kwaliteiten in hem, ook rekeninghoudend met zijn leeftijd zie ik geen echte talent die ergens in uitblinkt.
  Te weinig techniek, snelheid en beweeglijkheid. ik ben geen fan van statitische spitsen. Nooit geweest, niet van Houtman, Kuijt, Nico Jansen, Clyde Best noem maar op….. tenzij ze een specifieke kwaliteit hebben zoals “Piair”.
  Geeft mij maar een type Kindvall, Kiprich, Cruz, Guidetti en ook Pelle die ondanks dat hij statisch oogt, toch wel wat met een balletje kan. Helaas kunnen en hadden we nooit super technische spitsen zoals die bij ajax en Psv speelden, vind ik nog steeds vreemd. Clubcultuur? dat zou jammer zijn als dat een soort rem is voor t opleiden van deze soort spelers!. Wie wilt geen leuk en aantrekkelijk voetbal zien van hun club, en ja, dat kan en -tegenwoordig- moet gepaard gaan met veel inzet en arbeid. Gelukkig zijn de laatste jaren wat meer technische talenten doorgebroken, maar nog steeds niet echt spectaculair vind ik, niet die ene super spits en spelmaker bijvoorbeeld. In dat opzicht vind ik te Vrede niet echt een aanwinst.

  Antwoord
 3. 3

  Paul Wijnbergen op Facebook

  Misschien kan Excelsior hem gebruiken, dat lijkt me meer zijn nivo.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1