woensdag 22 maart 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  FeyenoordLiefde

  1 jaar wrok tegen PSV heeft Bakkal goed doen voetballen.
  Daarna was het helemaal niks meer.
  Geeft niet was te proberen , maar einde vh seizoen kan hij mooi weg.
  Is niks voor Feyenoord staat alleen maar ontwikkeling in de weg.

  Antwoord
 2. 2

  FeyenoordLiefde

  1 jaar wrok tegen PSV heeft Bakkal goed doen voetballen.
  Daarna was het helemaal niks meer.
  Geeft niet was te proberen , maar einde vh seizoen kan hij mooi weg.
  Is niks voor Feyenoord staat alleen maar ontwikkeling in de weg.

  Antwoord
 3. 3

  Ron Blokland op Facebook

  Wordt tijd dat die van Geel oprot van Zuid.

  Antwoord
 4. 4

  josknapen

  ik heb nog nooit zoon domme uitspraak gelezen, Ron hoe dom kun je zijn Martin van geel en ook Erik Gudde hebben alles gedaan in het belang van Feyenoord men moet eens op houden met al die negatieve uitspraken waar draait het om ja Ron Feyenoord moet weer gezond worden en deze heren hebben alles gedaan en wel voor 200% denk daar maar eens over na.

  Antwoord
 5. 5

  josknapen

  beste Feyenoord supporters ga niet in op een bericht van de telegraaf dat renovatie niet in de buurt komt van de begroting van Ajax wacht rustig af de verkenners komen binnenkort wel naar buiten en leggen alles heel goed uit de telegraaf is een sensatie krant en probeert onrust te stoken.

  Antwoord
 6. 6

  Paul Wijnbergen op Facebook

  Die Ron Blokland loopt op v.Geel te zeiken omdat Johan Derksen dat ook altijd doet. Ik heb R.B. ook nooit iets inhoudelijks zien melden dan afgeven op M.v.Geel. Het zou me trouwens niets verwonderen dat deze persoon een fan is van de neuzen, want wat bij ons goed is zaagt hij graag af.

  Antwoord
 7. 7

  Ron Blokland op Facebook

  Paul Wijnbergen, wees blij dat je zo’n eind weg woont! Eén inhoudelijke zin volstaat slechts: Van de 22 spelers die pisvlek van Geel heeft aangetrokken, zijn er zes geslaagd. Inhoudelijk genoeg, of kan je niet tellen? Over inhoud gesproken, MvG fulmineert aldoor over dat de financiën zo belangrijk zijn. Waar haalt deze nono dan het lef vandaan om met een contractje onder zijn arm bij de commissarissen te bedelen om een salarisverhoging? Snap je dat Paul Wijnbergen? Wat je ook ’s zou kunnen doen is turven bij de achterban van Feyenoord, gewoon tellen wie er positief en wie er negatief is over de huidige directie van Feyenoord. En inhoudelijk naar jouw adres: er komt stront uit je pen.

  Antwoord
 8. 8

  Paul Wijnbergen op Facebook

  Ach Ron bijna alle Feyenoorders walgen van je konstante gezeik over MvG. Azijnzeiker was nog de meest vriendelijke uitdrukking. Blijf Derksen maar goed napraten, vinden ze geweldig in 020. Waarom vind jij eigenlijk dat ik blij moet zijn dat ik zover weg woon, vind ik ook wel interessant….

  Antwoord
 9. 9

  Ron Blokland op Facebook

  “Alle Feyenoorders”? Je lult uit je nek halve zool. Ik kijk nooit naar Derksen, hoewel ik ‘m graag hoor praten. Maar nog een grotere pisvlek dan jouw Martin van Geel is Wilfred Genee. Misschien kan het beperkte brein van je het niet bevatten dat er mensen zijn met een eigen mening. Dat je ver weg woont is fijn voor je omdat ik je dan niet op zoek. Ik laat mij niet uitmaken voor een neuzenliefhebber, snap je dat?

  Antwoord
 10. 10

  Eric Smal op Facebook

  ik ken niet de hele inhoud van deze discussie maar 1 ding weet ik wel. Ik heb het ook wel gehad met Gudde en Van Geel. OK ze hebben feyenoord financieel weer enigzins gezond gemaakt maar de spelers die ze gehaald hebben zijn weg,uitgeleend of spelen in de beloften,op een paar uitzonderingen na maar dat waren toevalstreffers. Pelle? Ik ben er superblij mee dattie gehaald is maar wat had hij nou gepresteerd voor feyenoord? Ook niks. Waarom heb Van Hanegem nog geen functie en zo heb ik nog wel een aantal redenen waarom ik het duo sluw en slim wel zar ben.

  Antwoord
 11. 11

  Paul Wijnbergen op Facebook

  Toch wil je die neuzen maar al te graag helpen, van Geel is het beste wat Feyenoord kon overkomen. De 5de begroting en 2de plaats, miljoenen-
  schulden weggewerkt. Volgens icoon Boskamp heeft hij samen met Gudde Feyenoord letterlijk gered. Maar jij hebt natuurlijk liever Beenhakker die het nu zo lekker bij Sparta doet. Is 3x overgelopen naar de neuzen, maar dat deert jou niet. Naar je komst wordt uitgekeken,…..

  Antwoord
 12. 12

  Eric Smal op Facebook

  1 ding zit me het meeste dwars; er is zogezegd GEEN geld voor redelijke aankoop maar het duo SLUW en SLIM geven zichzelf wel een riante salarisverhoging en onder andere daardoor stijgen de prijzen van de sk. Begrijp me goed ,ik heb al verlengd maar snap de boosheid bij supporters om de prijsverhoging

  Antwoord
 13. 13

  Eric Smal op Facebook

  Paul Wijnbergen ,je hebt een goed punt en we zijn idd financieel gezond door dat duo maar het beste is er vanaf en sluit je ogen niet voor alle spelers die ze gehaald hebben en zijn geflopt

  Antwoord
 14. 14

  Klaas van der Laan op Facebook

  ik begrijp de commotie rondom van geel niet. iedereen maakt fouten, ook hij. maar het gaat onder hem beter dan met een beenhakker die roept dat de cirkel rond was, hij thuis was en vervolgens wel naar 020 gaat. zie liever mensen die ervoor zorgen dat het met feyenoord weer de goede kant op gaat, en dat gaat het onder hem. ik zeg: stoppen met zeuren over van geel

  Antwoord
 15. 15

  Ron Blokland op Facebook

  Heb je ook nog andere teksten Wijnbergen? Als je al credits uit wilt delen aangaande de verbeterde financiële omstandigheden, behoren die Gudde toe! En vraag is aan Boskamp of ie nog steeds zo blij is met die pisvlek van van Geel. Ook Jan Boskamp is schandalig behandeld door die MvG. ( gaat over zijn scoutingwerk voor de club in België ) Het beste wat Feyenoord is overkomen??? Rot toch op man, dat zijn mensen als Wim Jansen, Willem van Hanegem, Coen Moulijn etc etc. MvG is slechts een passant die zijn eigen zakken vult.

  Antwoord
 16. 16

  Paul Wijnbergen op Facebook

  MvG heeft ons finsncieel gered. Het negatief vermogen is ca. 25 miljoen verbeterd sinds v.G. er zit. Kijk eend wat een talentvolle jeugd eij hebben. Of je het leuk vindt of niet v.G is daar verantwoordelijk voor.

  Antwoord
 17. 17

  Ron Blokland op Facebook

  Ik neem het je niet meer kwalijk Wijnbergen. Het is het trieste gevolg van de afwezigheid van enige herseninhoud bij je. Gudde heeft gezorgd voor de financiële huishouding en Wim Jansen voor de jeugd. Jouw afgod Van Geel speelt daar geen rol in.

  Antwoord
 18. 18

  Paul Wijnbergen op Facebook

  v.Geel is de baas van W.Jansen. Kan jij niet weten want dat vertelt jouw held Johan Derksen nooit. Ik kan me nog herinneren dat jij vertelde dat de stemming ovet Mario ook verzonnen wsd door v.Geel. Iedereen zat volgens jou on het komplot. Misschien een beetje van het padje af Ron?

  Antwoord
 19. 19

  Ron Blokland op Facebook

  Jansen heeft geen bazen! Als je iets van Feyenoord zou weten, zou je niet van die achterlijke dingen neerkalken. Ik vraag mij af of er überhaupt iemand bestaat die tot die botte hersens van jou door kan dringen. Ik heb jou in overvloed verteld dat ik nooit naar Derksen kijk. En dat komt niet door Derksen ( zijn mening doet meestal ter zake ) maar door de flapdrol die dat programma presenteert. Kan ik duidelijker zijn? Het is in- en intriest dat jij alle credits in de reet van die stiekeme pisvlek stopt. Iemand die alleen maar contractjes ondertekent van spelers. Hij heeft er in zijn periode al 22 ondertekend. En slechts 6 zijn er geslaagd, of wil je weer anders beweren Wijnbergen? En één ding nog: Er is geen Feyenoorder die durft te beweren dat de aftocht van Been/Beenhakker netjes verlopen is, behalve jij, maar jij zit inmiddels tot je ellebogen in de reet van Van Geel, wat slechts een passant is in het hele verhaal. Een passant overigens die het in zijn harses durft te halen met een contractje onder zijn arm van een andere club, te bedelen bij de commissarissen voor een salarisverhoging …

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1