maandag 20 september 2021
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  jacq

  ze worden elke dag beter ,,,,, hhaaaaa hoe durf je dit openbaar te maken.
  deze club is ziek , zwak , en misselijk.
  ten spijt voor al die mensen, die al jaren hhhhhhoooopppennnnn, dat er is iets gaat komen.
  jammer want deze zinnen kan ik over enkele jaren weer vermelden, want welke worst ons ook wordt voorgehouden, het gaat steeds fout.
  ik vindt het verschrikkelijk, maar het is niet anders `

  Antwoord
 2. 3

  azzievaltanleggie

  Koeman en v marwijk Beenhakker van Hanegem Happel waren als trainert wel een stukje beter.

  Antwoord
 3. 4

  Floor

  El. Het spijt me. Hoe kun je zoiets zeggen, gister was jij de slechte van Feyenoord, waar baseer jij nou zon uitspraak op, Ik zeg niet dat je niet kan voetballen, je kan gewoon 10 x beter. Er gaat de laatste tijd zoveel mis, het loopt de spuigaten uit, De linie’s sluiten niet , de balcontrole is heel slecht, het aan spelen naar elkaar, is te zacht of te hart niet geplaatst, geen enkel verband zit er in de voorhoede , Ik weet gister viel na 200 min voetbal het tweede schot echt gericht op het doel, en Jij El Ahmadi weet niet wat ik bedoel, Zo kunnen wij Feyenoord niet. Waar is het snelle positie spel gebleven, En dan het doorlopende geschuif achter in. Elke kans van snel spel gaat verloren. Wat ik zal je wat zeggen, De tegenstander staat soms minuten lang te wachten, WAAR BLIJVEN ZE NOU, alles staat dan allang pot dicht zo traag is het spel van jullie, ja de tegenstander staat jullie met open visier op te wachten, alles loop in de trechter, we hebben af en toe buiten spelers, dus komt er ook geen bal van de flanken, Als ik zie waar de bal is , dan zijn daar twee spelers bij betrokken , dan spijt het me weer te moeten zeggen , de rest sjokt er maar wat bij, bij een doodgewone ingooi, staan jullie te kijken, wie krijgt de bal , dan moet je bewegen, een vrije positie kiezen, schijnbeweging ’s maken, je wil toch die bal, en deze regel geld idem voor het doel met een corner , je moet sleuren trekken rotzoien voor het doel van de tegenstender, en altijd meer als de tegenstander, nee jullie hoeven net gek te worden, dat moet de tegenstander. Dat jullie niet scoren, niet winnen, komt alleen om dat jullie zoveel beter zijn geworden onder deze trainer. Nee als dit bij Men. Koeman gebeurde sprong mijn beeldbuis soms door de midden, dan spatte het vuur er van af, Als oud voetballer zeg ik, zolang er geen pijn meer word geleden, kan elke tegenstander jullie vriend zijn in plaats van jullie vijand, Feyenoord heeft zijn talenten uitgekozen, en die talenten, moeten dit uitbuiten, dus veel van elkaar vragen als ze iets uit haar carrière willen halen, daar zijn de mogelijkheden voor geschapen, maak daar gebruik van, maar dikwijls de laatste tijd zien wij alleen maar een vrije val, Vertel mij eens waar deze trainer geschiedenis heeft geschreven, Als ik naar de Duitsers kijk. de Spanjaarden de Engelsen, dort wert ein penzoem geleisted, een inzet getoond, Ja dan heb je het fantastisch bij deze trainer. Of wil je zeggen dat Men. van Geel of Men Gudde het moeten doen. Afdrogen is een raar woord, maar wat is ons aandeel nog in Europa. Voor de Ned. TV zeggen de mannen die er van snoepen, ’t is goed. je moet kijken. Nee het is niet goed. Soms ben ik blij dat het buitenland niet mee kijkt, Toch blijf ik zeggen, ik ben blij dat ik geen verstand van voetbal heb.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1