zondag 19 september 2021
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Floor

  Soms heb ik het gevoel, Feyenoord kleineert zich zelf. Colin kazim is gewoon een beren sterke spits. Menige club likt z’n vinger er bij af, 11 doelpunten heeft Kazim in het netje liggen. en hij heeft lang alle wedstrijden niet gespeel, als je kijkt waar die jongen aan begon,(en wat heeft ie ons geholpen) en nog steeds word hij sterker en beter. Als jij daarbij niet over andere af krakers heen kan kijken, dan vraag je toch om moeilijkheden, Je moet iedere nieuwe spits duur betalen, Kazim heb je, wat wil je in godsnaam meer. Bijvend onrust zaaien?. Ja als je geld hebt om eentje te halen van 15 miljoen of meer, dan kun je groot doen, maar dat geld is er toch niet zegt van Geel. Nee als je dan een kerel bent zeg je die vent zekerheid toe, en dan kun je nog kijken hoe lang je neus rijkt. Maar dit is weer aan modderen in de bluber, grootdoenerij, en dat moet eens afgelopen zijn bij deze club. Laat je tanden Zijn Feyenoord.

  Antwoord
 2. 2

  Floor

  Martin van Geel. Kazim moet blijven, lees dit A.u.B. Dit sluit aan op het bovenste stuk hier van mij gisteren. Zit ik te kijken naar de prachtige wedstrijd Dortmund – Bayer Munchen, en wat schetst tot mijn verbazing, Een overduidelijk antwoord op wat hier boven boven staat vermeld. Nota bene Marco Rues de spits van D. Een prachtige speler, scoorde slecht 7 doelpunten dit seizoen, die weer voor vele miljoenen vast is gelegd, 4 jaar maar liefst, met al z’n duidelijkheid al weer op zak, Dan zeg ik Feyenoord moet zich schamen tegen over Kazim Met zijn 11 doelpunten, Dit is precies wat ik bedoel, zo maken ze in Duitsland clubs groot, en in Nederland doen ze het omgekeerde. En zo werd ook Bas Dost de laan uit gestuurd, achtie word gevraagt, want als het fout gaat word de directie helemaal terecht belaagt.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1