maandag 20 maart 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 4

  Rene van Wolferen op Facebook

  Kyk dan hebbie een rood wit hart want Affely de kanibaal is goed bezig

  Antwoord
 2. 5

  Eric Feduzzi op Facebook

  Deze jongen past niet bij Feyenoord. Ik geef toe: ik kan ‘m niet enkel op z’n voetbalkwaliteiten beoordelen (die kwaliteiten heeft hij overigens voor het laatst bij P$V laten zien). Bij Barcelona mislukt (nu is dat geen schande) en na ’n aardige periode bij Schalke een zware knieblessure opgelopen te hebben heeft ie gewoon amper gespeeld (al bijna 4 jaar lang! Ik heb het ff nagekeken: 31 wedstrijden in 4 jaar tijd….). Invalbeurten meegerekend (en dat waren er zat). Maar los hiervan: ik moet ‘m gewoon niet en haal opgelucht adem dat ie De Kuip niet in komt. Want een gesprekje met “vader figuur” en Brøndby-ster Boularouz (idem dito: geen prestaties: meer in het nieuws vanwegde Sabia dan z’n voetbalspel) zal Afellay nooit bewegen naar De Kuip te komen. En met zo’n salaris is het die jongen niet eens kwalijk te nemen. Alles draait om geld, iedere voetballer denkt aan de $. Leuke poging van Feyenoord maar net als de pogingen om Van Gaal binnen te halen gedoemd te mislukken.

  Antwoord
 3. 6

  Floor

  Deze jonge past zeker bij Feyenoord. Als hij zich weer in de gratie kan spelen, trek hij De jongen knapen van Feyenoord mee omhoog, en daar komt bij dat hij zijn niveau weer haalt r voor hem ook nog wat moois wacht, Boulahrouz heeft gelijk, neem maar een touw mee en trek hem maar gauw deze kant op.

  Antwoord
 4. 7

  Eric Feduzzi op Facebook

  Gewoon lekker Bas Dost halen, middenveld is prima zo. Wat heeft Afellay sinds 2010 gepresteerd? Niets! Ik heb meer vertrouwen inmiddels in een Jean-Paul Boëtius, Vilhena en Kongolo. Na P$V is dat ventje nooit meer dezelfde geweest. Nooit meer opgeroepen voor Oranje… Laten we een bankzitter bij Barcelona niet TE groot maken 😉

  Antwoord
 5. 8

  Jhon van der Borght op Facebook

  Wat heeft Dost dan gepresteerd de afgelopen jaren? Die liep ook slechts 1 op 4 in Duitsland en ook niet opgeroepen voor het Nederlands elftal. Als we zo simplistisch gaan redeneren kunnen we eigenlijk alleen Van Persie terug halen man haha.

  Sure, die jongen heeft veel te weinig gespeeld en is te vaak geblesseerd geweest. Maar dat was Ron Vlaar bijvoorbeeld ook, die kreeg ook nog de kans en we weten hoe dat verhaal verder ging … Onder de juiste voorwaarden een must-buy wat mij betreft. 😛

  Antwoord
 6. 9

  Eric Feduzzi op Facebook

  Dost heeft de afgelopen 2 seizoenen 33 wedstrijden gespeeld waarin hij 9 keer scoorde. Het geld dat Feyenoord zou besparen om Afellay te halen zouden ze wat mij betreft in een komst van Dost kunnen steken. We hebben een aantal goede spelers in het elftal: Clasie, JPB, Vilhena en Immers en ik denk dat de spits-postitie belangrijker is dan Afellay. Dost heeft zichzelf al bewezen bij Heracles en Heerenveen. Met een paar goede aangevers vanaf de flanken zie ik (een fitte) Dost (idem dito met Affelay: ze moeten beiden zowiezo geen blessures hebben) als een zeer goede optie. Oorlog maken in de zestien, kopsterk.. We hebben Clasie nog, zolang we die hebben kan hij toch de steekpasjes geven. Ik heb de wijsheid niet in pacht maar gevoelsmatig zou ik eerder voor Dost gaan :p

  Antwoord
 7. 11

  Jhon van der Borght op Facebook

  Een spits is logischerwijs ook belangrijker dan een aanvallende middenvelder/vleugelspeler (Al wil ik echt af van Schaken/Goossens/Verhoek in een Feyenoordshirt) en als de club maar 1 speler kan halen zet ik m’n geld logischerwijs ook op Dost.

  Maar Afellay in fitte doen (is ie nu) met wedstrijdritme (dat ontbreekt) is voor een club als Feyenoord een geweldige aankoop. Kan op de flanken spelen en achter de spits en is toch echt enkele klassen beter (in die rol) dan de overige spelers die we hebben. Dus mocht je hem erbij kúnnen halen moet je dat direct doen want dat betaald zich uit in goals en punten.

  Overigens is je lijstje gedateerd, Dost staat op 41 wedstrijden in Duitse dienst en 12 goals. Ook niet echt het gemiddelde waar we blij van worden, maar ik twijfel er niet aan dat ie er minstens 15 per seizoen in schopt bij Feyenoord. (Y)

  Antwoord
 8. 12

  Eric Feduzzi op Facebook

  Goossens, Verhoek, Schaken en ook Vormer zijn m.i. idd Feyenoord-onwaardig om het ff zwart-wit te stellen. Eigenlijk kosten ze enkel geld maar weten we nu 100% zeker dat zij Feyenoord niet op een hoger nivo gaan brengen. Mee eens dus. Als de club 1 speler kan halen dan zijn we het dus ook eens: Dost (irritant dat z’n wiki niet bijgewerkt is 😉 ) en voor de rest heb je goede argumenten. ’t Zit ‘m ook in de persoon Afellay, het is nog wat moeilijk voor te stellen om hem in een Feyenoord-shirt te zien. En hij heeft -voor mij- een wat “bijdehante” uitstraling (arrogant), dat geef ik bij deze toe 😉 Maar: mocht ie de sterren van de hemel spelen dan ben ik natuurlijk “om”.

  Antwoord
 9. 13

  Jhon van der Borght op Facebook

  Hehe, datzelfde heb ik bij Vilhena. Ook zo’n houding en blik waarbij ik de kriebels krijg. Maar laten we dat nou niet gaan hanteren als belangrijk punt bij een voetballer haha.

  Sowieso acht ik de kans dat ie komt op 0,1%, die jongen verdient veel te veel en kan zelfs na een dergelijke blessureperiode nog makkelijk bij een grotere club in een mooiere competitie terecht enkel en alleen omdat ie bij Barca onder contract staat. 😛

  Antwoord
 10. 14

  Eric Feduzzi op Facebook

  Klopt, Barcelona staat wel heel mooi op je CV haha :p

  Antwoord
 11. 15

  Jhon van der Borght op Facebook

  Bojan mag trouwens ook transfervrij weg las ik. 😉 (Geintje hoor hehe)

  Antwoord
 12. 16

  Eric Feduzzi op Facebook

  PS: dat van Vilhena heb ik met Memphis Depay, P$V en Kishna, ajax….Vre-se-lijk 😉

  Antwoord
 13. 17

  nick (limburg)

  je zou doodsblij mogen zijn, al zou hij willen komen. of hij bij feyenoord past is een ander verhaal, dat hij kan voetballen? echt wel , zeker in deze Mickey mouse league.

  Antwoord
 14. 18

  Wietse Bergstra op Facebook

  Deze MickeyMouse League, waar de beste verdediging uit voort kwam op het afgelopen wk…. Hoezo MickeyMouse League???

  Antwoord
  1. 18.1

   nick (limburg)

   hoezo micky mouse league??? feyenoord uitgeschakeld; aa gent, toen sparta praag en toen Krasnodar.. Vitesse door petrolul , en utrecht door postbodes en bakkers van semiprofs uit luxenburg waar ik de naam niet meer van weet.

   Antwoord
 15. 19

  Vinicio Prati op Facebook

  nee snap ik na t zingen van ër staat een schaap in t vel;d “

  Antwoord
 16. 20

  Wietse Bergstra op Facebook

  Dat was voor het WK2014 nick(limburg)… wat geweest is is geweest…de rollen zijn gekeerd… mickeymouseleague… We moeten het nog maar is zien dit seizoen…

  Antwoord
 17. 21

  Danny Kleen op Facebook

  Deze jongen is waarschijnlijk wel sterker geworden bij barcelona, die schiet er wel minimaal 10 in

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1