dinsdag 28 september 2021
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Tinus Boterletter

  Kijk, daar word ik blij van! Een super ervaren assistent die nooit aan de poten van de hoofdtrainer zal zagen. Als hij nou ook de vechtlust die hij zelf in het veld had gaat over brengen op de jonge spelers komt het helemaal goed. En niet zeiken dat ie geen Feyenoordverleden heeft; dat hebben JP en Gio al, en er is gewoon niemand met vergelijkbare ervaring en kwaliteit beschikbaar! Want iemand als Rijsbergen heeft alleen in de woestijn en Indonesië wat cluppies gehad….

  Antwoord
 2. 2

  Floor

  Mijn pet word no groter, Ongelofelijk, Ik zelf heb er niemand over gehoord. Het ging ook wel eens fout, maar hoe vaak heb ik gezegd en het verleden. Jantje flikt het weer, dit is echt een topper voor zijn rol. De sluwe vos (V. G) speelt hier weer een grote rol.

  Antwoord
 3. 3

  Floor

  Stel je eens voor Gio v. B, Jean Paul v.G. en Jan W. Geel compleet.

  Antwoord
 4. 4

  rene van der zeik

  Dit is echt een goeie keus, ondanks z`n 020 verleden. DEze man heeft er een hekel aan om de media te woord te staan en om op de voorgrond te staan. en heeft een indrukwekkende CV. Goed werk Van Geel!

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1