zondag 28 november 2021
|     Rotterdam  

Één Reactie

 1. 1

  Glenn

  Ik snap best dat t ook te maken heeft met de mentaliteit van de spelers zelf dat dit soort spelers maar niet door komen bij Feyenoord. Ik bedoel de creatieve spelers, de nummer 10, spitsen en buitenspelers, veel te weinig in ieder geval, zeker als je dat vergelijkt met 020.
  Ik vind dat nog steeds onbegrijpelijk en een vreemd fenomeen, waar ligt dat precies aan? Zijn de mensen binnen de club wel daarmee bezig? Vaak uitgeroepen als de beste jeugd opleiding, maar dat soort spelers zie je eigenlijk amper, Wijnaldum is misschien nog een uitzondering, maar voor de rest?
  Ik vraag me af of t niet met de begeleiding / training van dit soort spelers te maken heeft,
  Teveel in een keurkorps gedrild, te weinig vrijheid en ruimte voor eigenwijze briljantjes, “doe maar gewoon”, de mouwen opstropen enz enz……. Ik zou daar zeker een studie-waardig onderzoek op los laten. Net zo als t gaat om de scouting, nog zo’n fenomeen die ik Feyenoord onwaardig vind, al eeuwen lang wat mij betreft, het lijkt een soort taboe onderwerp, nooit wordt daarover een item van gemaakt, wat is dat? Vriendjes politiek? Eigen belangen?
  T wordt tijd dat daar iemand wakker wordt, dan kan de club misschien echt door groeien, dat doe je niet met alleen een groter stadion!……… er wordt zo vaak over een topsport klimaat gesproken, laat dat nou eens echt zien dan!

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1