donderdag 23 september 2021
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Feyenoordliefde

  Krabbendam???
  Gaaaaaaaaaaaaaaaapppppp ‘ The storyteller ‘ John Hurt zou jaloers op je zijn.
  Riooljournalist erelid echt waar!

  Antwoord
 2. 2

  Fons

  Die heeft geen verstand van …, Zo slecht en weinig punten Feyenoord binnen haalt. Hoe kun je zoiets zeggen. ’t Is een vernedering voor Gio. Wie nu z’n smoel open trek, krijgt hem straks niet meer los.

  Antwoord
 3. 3

  Edwin

  Waar baseert hij dat op: Rutte beste trainer voor Feyenoord. We staan een straatlengte achter op Psv. Het is nog niet zeker of we wel europees voetbal halen. Het spel is slecht.

  Spelers als tevrede, boetius en vilhena zijn afgebrand en vertrekken. Daarnaast komt hij zelf slecht over in de media dus communiceert hij zelf slecht naar de supporters

  Antwoord
 4. 4

  rene van der zeik

  Krabbedam rot op samen met je vriend rutten! In Europa hebben we het behoorlijk gedaan met hier en daar wat geluk. Maar voor de rest ,zeker 2015 was t soms om te huilen ,vooral tegen die kneuzenploegjes..

  Antwoord
  1. 4.1

   Hans

   Krabbendam heeft gelijk, deze directie is al jaren te licht bevonden. Slechte communicatie, geld over de balk door foute stadionplannen. Er de resultaten zijn dit seizoen gewoon goed, het elftal is namelijk erg matig. Alleen Clasie, Toornstram van Beek en Ahmadi hebben Feyenoord niveau, de rest niet. Alleen met Kuit en Kazim wordt het volgende seizoen een nieuwe mislukking. Ik voorspel nu al dat GIO voor december afscheid gaat nemen. Sla dit bericht maar op. Koeman en Rutten zien het goed, de directie van Feyenoord slaat de plank WEER mis.

   Antwoord
   1. 4.1.1

    rene van der zeik

    Haha, ik zeg niet dat we een wereld selectie hebben, maar op vrijwel iedere positie hebben we een betere speler dan bijv. go ahead en willem 2. En laten we nou net tegen dit soort clubjes een hoop punten hebben laten liggen, wat heeft dat met de directie te maken.De trainer is er voor om spelers beter te maken alles goed neerzetten en ze tot t uiterste laten gaan om een wedstrijd te winnen. Zelfs een transfevrije kreupele guidetti haalt z`n neus op voor een topsalaris bij “zijn grote liefde“ Feyenoord..

    Antwoord
    1. 4.1.1.1

     Tinus Boterletter

     Volledig met je eens René! Je kan moeilijk de directie de schuld geven van al die klotewedstrijden tegen de mindere tegenstanders…..gewoon Rutte die z’n werk niet goed deed. En dan kan Krabbezwam wel roepen dat Koeman ook vond dat het niet professioneel genoeg was, maar die bleef tenminste wel vol gas geven richting het team, tot z’n laatste wedstrijd! En slissende Fredje vindt zichzelf vooral heel zielig en kan het allemaal niet meer opbrengen….opgetieft met die gast

     Antwoord
     1. 4.1.1.1.1

      rene van der zeik

      Idd, Koeman is en was een winnaar, die koste wat kost die 2de plek nog binnen wilde halen, bij Rutten zie je dat vuur niet,die loopt alleen maar te janken en te zeiken over kuyt in een boekje en 1 of andere verdwaalde tukker in groningen die een wereldgoal maakt tegen ons die hij nooit van zn leven meer maakt..

 5. 5

  jacq

  beste mensen
  al jaren worden we een worst voorgehouden, en steeds geloven we daarin.
  maar er is een spreekwoord dat luidt.
  if you pay penauts, you get monkeys.

  met andere woorden, kopen ze alleen wat uitgerangeerd is , of wat nergens anders doorbreekt, of waar de contracten aflopen.
  ook spelers die nu een beetje bekend gaan worden, ze komen niet!!!!, ze gaan liever naar clubs als fc twente , om er maar een te noemen.
  jammer ,jammer, en nog eens jammer.
  dit alles is om te lachen, als het niet om te huilen is.
  en zo blijven we maar pappen en nat houden.
  maar de gedachten blijven maar in het verleden, toen waren we nog wat.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1