donderdag 28 september 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Rene van der Zeik

  Kijk de laatste 3-4 wedstrijden maar eens terug dan Dirkie. Totaal inspiratieloos voetbal , Toornstra die er verloren bij loopt (wat is er in godsnaam met die jongen aan de hand?!) Met deze selectie mag je je wel kapot schamen als topclub zijnde om zo`n waardeloos spel te vertonen. En Gio was een wereldvoetballer,maar als trainer moet ik t nog maar zien,leek haast wel of ze tevreden waren met een punt.

  Antwoord
  1. 1.1

   azzievaltanleggie

   Het lijkt niet op voetbal. Onsamenhangend, geen team, verkeerde opstellingen, gebrek aan creativiteit, verkeerd gebruik van spelers, te statisch…. .

   Dirk, jongen, wel realistisch en positief blijven hoor, anders ga op onze bondsRoach Blind / Hiddink lijken, met hun vreemde voorkeuren. Geldt trouwens ook voor de TS van Feyenoord1. Doe het anders, voetballers erin, geen lantaarnpalen met een draaicirkel van 3 meter en zo traag als dikke stront.

   Antwoord
 2. 2

  jac

  een stelltje lamstralen zijn het.

  Antwoord
 3. 3

  Paco P.

  Dat is nou precies het probleem, alles wordt telkens weg gewauweld, alsof het allemaal wel meevalt. Feyenoord speelt niet eens Europees en profiteert nooit en te nimmer een keer ven een misstap van ene tegenstander. Het spel is om te janken zo slecht en de trainer grossiert in waardeloze opstellingen en laat voetballers net zo lang op de bank wegrotten tot ze denken niets meer te kunnen. Feyenoord onder deze trainer, vergeet het maar. Weer een seizoen met slap gelul over titelkansen. Vergeet die titel en ga eens voetballen gvd!

  Antwoord
 4. 4

  Glenn

  Het lijkt iedere keer maar niet te lukken / kunnen bij Feyenoord, attractief voetbal te spelen! Clubs met mindere budget laten soms leuk voetbal zien, en ja uiteindelijk zakken ze weer weg, dat is dus uiteindelijk het kwaliteit verschil. Waarom lukt dat toch steeds niet? Is t echt alleen door de druk? De cultuur van de club? Opleiding? Geen franje, geen inviduele acties? Doe maar gewoon? ……… Weinig echte creatieve spelers, middenvelders die wat met de bal kunnen. Tegenwoordig moet je behendige voetballers hebben die de muur van verdedigers uit elkaar kunnen spelen, meer mensen naar je toe trekken waardoor anderen weer vrij komen, als je dat niet hebt en je ook niet de vermogen om de bal razendsnel te tikken ( maar ook daar heb je hele goede techniek voor nodig) dan ben je gedoemd om dit soort traag en saai voetbal te spelen!
  Iedere keer maar achteraf zeggen dat t beter moet……… Dat gaat uiteindelijk vervelend en ongeloofwaardig klinken, moeten ze zelf toch ook wel door krijgen, of niet?

  Antwoord
 5. 5

  nolhoek@hotmail.com

  Wat een gelul zeg

  Het was gewoon superslecht

  Karsdorp was de enige die waarvan je kan zie dat ie speelt om te winnen
  Vermeer is gewoon een saboteur

  de rest hangt er maar een beetje bij

  Het is gewoon triest om te zien dat je club zo afgeleid

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1