donderdag 20 januari 2022
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Willem Wijnveen op Facebook

  Mark jij bent vast en zeker een neus

  Antwoord
 2. 2

  nick (limburg)

  haha frustratie mark? daar weet jij alles van ,een neus die de hele tijd op feyenoord sites rondhangt. get a fucking life!!

  Antwoord
 3. 3

  Floor

  Een beetje meer sfeer, dat hoor je al weken niet meer, soms is het treurnis alom, We zijn net als de voetballers, we zijn er nog lang niet, maar raken nu al verwent. Ja en ik heb al gemerkt vandaag, gelukkig heb ik nergens verstand van. Toch kan ik me nog herinneren, Men Gudde kwam binnen als gemeenteambtenaartje, Hij keek tegen de Mont Blanc op, zoveel schulden er waren. Nog geen jaar later was hij bijna uitgekleed en onthoofd. En wat zei de arme man, ik blijf zitten waar ik zit, ik ga niet, Och och, nu is Feyenoord nagenoeg uit de schulden, en die dekselse man zit er nog. En als hij nog even blijft zitten, staat er straks ook nog een machtig stadion. Ongelofelijk waar die man toch aan begon. Ik ken al die mensen niet goed genoeg, Maar als je van niets weer iets word, moet je het wel kunnen verwerken, jammer genoeg kan dat niet. Maar wel wens ik iedereen succes bij deze mooie club. En, bij de mooiste club in dit land, klinkt nog altijd fantastische hand en hand.

  Antwoord
 4. 4

  Nick (Limburg)

  2de,3de,nu meschien weer 2de, en de 4de of 5de begroting van NL met geen geld en nog schulden,dus uhm nee hij heeft geen punt..

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1