donderdag 16 september 2021
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  floor

  Ik zou zeggen lex spuug van eigenwijsheid nog maar een keer. Voor mij ben je een speler zonder inhoud, die internationaal geen halve rooie cent waard is. en die een beetje mee huppelt in de Mikie competitie. na 50 jaar ben ik supporter af, ik scheid het koren van het kaf. Feyenoord is onder jullie terug van af.

  Antwoord
 2. 2

  rene van der zeik

  Die kale staat Lex en ons gewoon keihard in t gezicht uit te lachen.

  Antwoord
 3. 3

  josknapen

  Het ligt niet aan vandaag maar ik erger mij al 15 jaar aan mijn club, we kunnen gewoon niet door selecteren iedereen ziet dat wij tekort komen met dit materiaal en dit was jaren geleden ook al zo. Martin van geel Haal zytech van Twente Larson van Heerenveen V, dijk Willem 2, er moet ook iets gebeuren, de kuip moet onderhanden genomen worden er moet een goed plan komen verbouwen of nieuwbouw er is al teveel gepraat ik en al de goede supporters zijn het moe, Rotterdam wordt wakker.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1