maandag 20 september 2021
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Ron Blokland op Facebook

  Nou, echt iets om naar uit te kijken. (not) Minister President Van Geel praat in cliche’s of liegt. Meer smaken zijn er niet.

  Antwoord
 2. 2

  Fons

  Voor mag Men van Geel komen, ik heb nog steeds een hele hoge pet van hem op, iedereen maakt foutjes, en daar in tegen heeft hij z’n kennis vergaart, Ik kan er niet omheen dan alleen maar lof over deze man te praten. Toen die grote k. er was, lag Feyenoord letterlijk en figuurlijk diep onder in de sloot. Over de trainers hoeven we niet te spreken, dat was ++, Over de spelers , soms werd hij vergald, Veel geld heeft hij er mee opgehaald, toch bleef Feyenoord bij de eerste vijf voetballen, nu al komt hij met een trainer van eigen kweek, waar anderen diep moeten investeren, Geduld is een klare zaak , maar dat hebben we niet, we zijn maar mensen. gaat een speler de club verlaten, dan staat de volgende al weer klaar. Dit jaar hebben we de ploeg 2x tegen ajax gezien, zei stonden toch voor Jan Joker , heel Nederland spraak er over, psv kon geen boten breken. en waar was AZ, nee tegen kleintjes ging het niet goed, maar dat is niet de schuld van! En staat er een goed elftal en we hebben gezien dat ze goed kunnen voetballen, en nu staan ze bij Feyenoord, eindelijk met geld in de kluis. bijna allemaal stevig onder contract, Gelukkig is hij geen Marsman, Maar Men. Van Geel.

  Antwoord
  1. 2.1

   Ron Blokland op Facebook

   Zelden zó veel onzin gelezen, Fons!

   Antwoord
 3. 3

  Fons

  Nee en ik hoef ook geen Jopie Tukkelaar. Je zou maar op de vlucht slaan.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1