donderdag 23 september 2021
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Glenn

  Wat Wilkshire betreft deel ik wel zijn mening, Kazim scoorde wel, wil nog even volgend seizoen aankijken, tenzij er een echte goalgetter gevonden wordt ( niet door de scouting hoor, die vindt alleen maar dooie muizen!), Manu en Achahbar hebben in mijn ogen wel mogelijkheden, ze moeten alleen wel nog door ontwikkelen en stabieler worden.
  Boetius en Vilhena hebben genoeg kansen gekregen volgens mij, maar die nooit gepakt, ze kunnen ook niet eeuwig achter hun leeftijd verschuilen.
  Wat ik wel mij afvraag is het feit dat inderdaad veel creatieve spelers bij Feyenoord maar niet doorbreken, wat is dat? verkeerde begeleiding? te strak in t keurcorps moeten spelen? is dat iets wat met t Feyenoord cultuur te maken heeft?
  Dat begint misschien al bij F-jes, ik vind dat heel vreemd. Bewijs ook dat er voornamelijk toch verdedigers en ( verdedigende) middenvelders doorbreken van oudsher al.
  Spitsen, een creatieve nummer 10 en buitenspelers, waar zijn die? Met Manu, Achahbar en Boetius zou dat eindelijk anders kunnen zijn, maar ja, nu nog echt doorbreken, belangrijk zijn voor t team, niet alleen maar door 1 of 2 acties in een wedstrijd.
  Hopelijk kunnen Gio en van Gastel dat eens bewerkstelligen, eindelijk eens attractief voetbal spelen!…… het zou eens leuk zijn, dan zal mijn interesse misschien weer een beetje aan kunnen wakkeren, zo niet dan vrees ik dat zondags steeds meer wat andere leukere dingen ga doen!

  Antwoord
 2. 2

  rene van der zeik

  boetius en vilhena hebben veel te veel krediet gekregen vooral boetius , ben bang dat hij een cabralletje gaat worden , werkelijk ieder duel verliest hij omdat hij fysiek niks voorstelt en als de acties en de voorzetten dan ook nog eens niet om aan te gluren zijn word t gewoon zielig. Onbegrijpelijk dat dit soort jochies dat niet zelf zien en een grote mond hebben bij een nieuw contract.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1