maandag 27 september 2021
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Igor

  Nu is de derde plek weer uitgesteld. Weer zuur na vorige week al te hebben verloren met een afgang. Nu volgende week de drie punten tegen Vitesse moet gebeuren.

  Antwoord
 2. 2

  jacq

  ach slipje meer of minder, maakt t uit, ze krijgen hun!!DIKKE!!! salaris toch wel.

  Antwoord
 3. 3

  Foor

  Verdient??????????, en die Rutten helemaal niet met z’n snert verhalen. Vanavond heb ik Real. gezien tegen Celta de Vigo. Echt waar dan kijk je naar de Nederlandse dropjes nooit meer. Het was niets ander dan Tempo Tempo Tempo . Vliegensvlug combineren en overal waar de bal was waren zeker 2 á 3 spelers, bij flaagen werd Real weg gespeeld en Celta staat op de negende plaats, je kon je ogen niet geloven. Het was de pure klasse van Real waar de doelpunten door ontstonden 2 – 4. Daar hebben ze geen tijd om adem te halen, dat doen ze pas na de wedstrijd, Zelfs Van Gelder met z’n oude knakkers met hun gelul uit de ruimte, laat die ook maar eens naar echte voetbal gaan kijken, dat zou veel verstandiger zijn. En daarom zeg ik, de juffertjes van hier moeten aan de bak, er moet beter gevoetbald worden, de conditie moet met sprongen vooruit, en ze moeten twee versnellingen opschakelen. Met elkaar slapen ze in. Cruijf heeft helemaal gelijk, Nederland stelt niks meer voor. Als ze zo door gaan komen ze nooit in het stuk meer voor en is straks Europa 10 tallen lichtjaren weg. Voor in acht nemen, heel verstandig en B.V.D.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1