vrijdag 22 oktober 2021
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Charles van Dijk op Facebook

  Achter de oren krabben, hij mot een scan onder die dakplaat laten maken, Kampioenschap eisen, daar mag v. Geel voor de winterstop al wel conclusies uittrekken, ipv van Fred de schuld te gaan geven.

  Antwoord
 2. 2

  Floor

  Ja die oude knarren weten het, letterlijk en figuurlijk leggen ze dan ook stuk voor stuk gewicht in de schaal, allemaal pasta’s. Achteraf kan iederé kip toch kakelen zonder kop. Ja als het andersom was geweest, dan hadden ze ook gehoord bij de profeten, want er nu gaande is kan elk kind zien, dat hoeven de ouden van dagen ons niet te op te sommen, heb maar eens respect voor die 850 mensen die het elftal vergezellen, maar daar hoor je die oude knakkers niet over. Al dat gelul heeft geen enkele waarde en levert ook niets, Van Hanegem heeft ook dacht , dit leverd niet op, weg wezen. ’t Is even tanden knarsen, maar ook dit overleefd Feyenoord ook wel weer, Wat doet Ajax, PSV ,Twente allemaal laten ze punten liggen, De jolijt joker competitie is weer leeg gekocht met het schuld kapitaal van anderen, maar daar hoor je niemand over in Nederland. Nu al weer zijn die ronselaars weer paraat als je zo leest, Geef het bestuur of de staf maar de schuld, nee zei moeten zich met al dat kloten gedoe maar zien te redden, dan kan er hier weer lekker gezanikt worden. Hoera slecht nieuws is goed nieuws, en dan komen zei die oude zeurders nog een keer in beeld, bang dat ze worden vergeten, Als jullie gewicht in de schaal willen leggen, val dan die platte Tini, of die Soeplatter maar eens aan, dan doe je wat, maar nee dan zij de heren niet thuis, goed gedaan jaapies..

  Antwoord
 3. 3

  Floor

  ja hier in daar een krabbeltje mis, maar ik kan me boos maken, over al dat gezanik. Laat ze zelf eens de hand uit de mouwen steken, als ze denken dat ze nog mee tellen. Als je met normen komt, moet je ook eens met waarden komen, dat kan helpen.

  Antwoord
 4. 4

  azzievaltanleggie

  Ik zei het al voor het seizoen begon. Nu ziet de media een canard, een zeperd, en gaan er vervolgens diep op in. Oorlog in de tent, Israel (what’s in the name), dat is nu het enige dat werkt. Onder druk zetten die handel, niet de spelers maar het management.

  Antwoord
 5. 5

  Ron Blokland op Facebook

  Pleurt toch een teringeind op met die leugenaar van Van Geel joh!

  Antwoord
 6. 6

  Ricardo Berrevoets op Facebook

  Feyenoord is weer een top club en mag zeker weer mee doen voor de titel die oude knarren moeten eens positief zijn clubs als ajakkes en PSV hebben ook weer hun zwakheden laten zien

  Antwoord
  1. 6.1

   rene van der zeik

   Je hebt gelijk, Ricardo. Maar labiele mensen als ronnie snappen dat niet, paar verliespotjes en ze zijn helemaal van de kaart en iedereen moet dan oprotten.

   Antwoord
 7. 7

  Ron Blokland op Facebook

  Doe is normaal joh van der zeik. Ik zeik al over Van Geel sinds ie er zit dus ook toen het goed ging! Eerst denken is een goeie tip voor jou!

  Antwoord
 8. 8

  rene van der zeik

  Iemand die zegt dat iedere TD beter is dan Van Geel, is of dronken of niet goed bij z`n kanus. Dus denk ik dat jij niet de aangewezen persoon bent om mij tips te geven.

  Antwoord
  1. 8.1

   Ron Blokland op Facebook

   Maakt niet uit joh, denken is een moeilijke opgave voor je. Misschien ben je in staat om de feiten te checken m.b.t. je held Van Geel?

   Antwoord
 9. 9

  rene van der zeik

  2 x 2de , 1X 3de. En een dikke 40 miljoen afgelost. Maar daarvoor was het beter hé? 10-0 op je flikker krijgen in Eindhoven vond jij geweldig hé,die verantwoordelijke waren zeker jou helden. En kom niet aan, hij wilde 8 ton verdienen,jij hebt zeker nooit opslag gevraagd?! Het grappige is juist (of het trieste) is dat juist jij mij verwijt de feiten te kennen. Terwijl je zelf never nooit met argumenten komt. Alleen schreeuwt dat mensen moeten oplazeren..

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1