woensdag 22 maart 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  azzievaltanleggie

  1e helft wel aardig, 2e helft een aanfluiting voor de goodwill van het Legioen. Vind je het gek dat het Legioen niet reageert… Vandaag liet en de supporters zich nog van de goede kant zien, maar vooral de laatste 20 minuten waren een schandalige vertoning. Moe?.

  Antwoord
 2. 2

  Glenn

  Het team beseft soms niet echt hoe dichtbij ze zijn om zelfs kampioen te kunnen worden! Ja in woorden, maar niet in daden! Het zal ook kwaliteit zijn denk ik, van zo’n Verhoek krijg ik echt pijn in mijn ogen! Het verbaasde mij steeds dat Koeman niet iets briljants vindt bij dit soort “problemen” bij de opstelling. Als hij Schaken niet opstelt en Vormer op t middenveld wilt, waarom dan niet ook Vilhena laten spelen in een meer aanvallende rol? Hij kan met Boetius steeds van kant wisselen aan de zijkanten, bovendien heb je daardoor ook meer creativiteit en verdedigende kwaliteit. Dat stukje vindingrijkheid mis ik bij Koeman soms. Bovengenoemd is maar een idee, maar hij zou ook een andere talent op zo’n moment kunnen presenteren, alles is beter dan Verhoek in mijn ogen, sorry, kan er ook niet meer van maken.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1