vrijdag 24 september 2021
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  FLOOR

  Eens met de spreker, natuurlijk zijn wij! geen knip voor de duim waart, Ik zelf zie zeker 20 wedstrijden in de week, waaronder alle toppers in het buitenland, Als ik dan zie hoe mijn Feyenoord zo slecht presteert, doet dat pijn, In daarvoor is Men. Rutten verantwoordelijk. (Feyenoord had toch pareltjes, Feyenoord had de aanvullijg toch in eigen huis). Hij! heeft de Jop aan genomen, Hij! moest weten waar hij aan begon, hij kan het gewoon niet waarmaken, en dan houd alles op, Klungelen of alleen maar gaan voor de euro’s, legt zijn zwakte bloot. Dit past niet bij dit beroep, en helemaal niet bij een topclub, Elke thuis wedstrijd zitten daar 50000 mensen, dat is top. Hier zijn geen maren aan verbonden, hier moet gepresteerd worden, maar het tegendeel is waar, dit elftal zit muurvast, men weet niet meer wat te doen, niks sluit meer op elkaar aan. elke speler staat nagenoeg alleen. Als je dan een toptrainer bent, en je brengt zo weinig motivatie in het elftal, dan sloeg ik op de vlucht, maar deze trainer is zelfs niet in staat om zich zelf daar voor te schamen Het kan ook zijn dat 50000 mensen hem niets beteken. En dan houd alles op. hopelijk wordt het geen hele grote flop om 20 min over vier zondag, maar? ik hou mijn hart vast. Succes Feyenoord.

  Antwoord
 2. 2

  Jeroen

  Tja, Rutten is weliswaar niet geschikt , achteraf gezien, maar waar is de teamspirit gebleven dan. Afgelopen maandagavond heb ik me doodgeirriteerd aan slappe balletjes en spelers die denken dat ze tegen een amateurclub aan het spelen waren.
  Het is geen collectief falen of een coach die het team niet kan motiveren, je speelt bij FEYENOORD ….. Al die gasten die het laten afweten op dit moment, stonden lachend op de tribune na hun contractondertekening om daarna aan de clubjournalist te vertellen dat het BIJZONDER is om voor zo’n FANTASTISCHE club te MOGEN spelen. Nou loop je ballen dan eens 90 minuten uit je broek, stroop die mouwen op en sleep desnoods met een oerlelijke 1-0 in de 90ste minuut die wedstrijd over de streep.
  Grootste gedeelte van het elke week weer opdravende 50.000 tellende publiek is bloedfanatiek en zou graag voor willen doen hoe je de mouwen moet opstropen.

  En nou voetballe….

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1