zondag 5 december 2021
|     Rotterdam  

Één Reactie

  1. 1

    Glenn

    Hij wordt bestempeld als een heel groot talent, maar ik heb hem nu een paar keer zien spelen, helaas zie ik niet een speller die dat laat zien, of?
    Nu hoef je niet perse op te vallen op t middenveld natuurlijk, maar als ik zie hoe ze in 020 de ene creatieve talent na de andere uit de hoge hoed toveren, dan ben ik toch wel jaloers, zulke spelers zie ik bijna nooit………… en als ze Schuurman dan al als een heel groot talent bestempelen, dan vrees ik dat er voorlopig geen echte uitzonderlijk talent doorbreekt.

    Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1