donderdag 1 juni 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Ria Rijn vToorn

  Ochdat zat er wel weer in .ze pakken ons aan alle kanten kijk maar eens naar de uitkaarten ,daar is Feyenoord ook het duurst mee logisch dat er zoveel mensen afhaaken dan nog de catering is ook treurig.Maar ja we kopen toch weer die seizoenkaart en ondergaan ellenlange busreizen waar niet eens een stop is om normaal naar de toilet te kunnen gaan .ze gaan veel te vroeg weg bij de Kuip zodat als we onderweg zijn een bericht krijgen dat we niet harder dan 75-80mogen rijden omdat we anders te vroeg bij het Stadion zijn en ga zo maar door .En wat als volgende week de papieren in de bus vallen dan ben ik weer degeen die ze gelijk invuld en opstuurt !!!!!!waarom om mijn club Feyenoord !!!!!!!!!

  Antwoord
 2. 2

  Marcel Richter op Facebook

  Zitten en je muil houden, das alles wat Koevermans met zn bende kan bedenken. Wij de supporters worden keer op keer leeggeroofd door deze nitwits die niks toevoegen aan FEYENOORD.
  Al jaren stijgen de prijzen van de scc omdat meneer met zn afdeling niks presteert. Wij kopen die kaarten toch wel is alles wat meneer verzint.
  Denk dat t tijd is voor een grote verandering binnen de leiding van onze grote liefde.

  Antwoord
 3. 3

  Jhon van der Borght op Facebook

  Denk dat niemand zit te wachten op een prijsverhoging, maar jullie doen net alsof het nu ineens niet meer te betalen is haha. Wedstrijd wordt nu gemiddeld zo’n euro duurder? 😉

  Antwoord
 4. 4

  Marcel Richter op Facebook

  Mis jij niet de essentie van het verhaal Jhon van der Borght, een aantal jaren geleden 25% met als lulkado “het legioen” nu al jaren 5% op 5%. Denk ook dat die euro niemand boeit maar het hier meer om een principe gaat.

  Antwoord
 5. 5

  Jhon van der Borght op Facebook

  Voor zover ik weet is er nog niet eens bekend waarom er ditmaal is gekozen voor een verhoging van gemiddeld 5 procent. Als de club veel meer kosten moet maken om een wedstrijd te organiseren, de overheid meer bijdrage verlangt van de club etc. vind ik het logisch dat wij als supporters dan ook meer betalen zodat de club er niet op inschiet.

  Natuurlijk, we zijn een volksclub en het moet natuurlijk wel betaalbaar blijven (zie noordzijde) voor het gros van de supporters en als je ziet wat je voorgeschoteld krijgt is het haast schandalig om er meer voor te vragen. 😛

  Die Koevermans vind ik overigens ook totaal ongeschikt, die maakt marketingblunder na blunder en wordt intern nog geprezen ook. Maar tot ik van de club tekst en uitleg heb gezien wil ik het daar niet opgooien, dat zou wel wat makkelijk zijn natuurlijk haha.

  Antwoord
 6. 6

  Marcel Richter op Facebook

  Gemeente,Aboutaleb, kan geen bijdrage vragen. Politieinzet, te ruim bemeten, wordt uit gemeenschapsgeld betaald.

  De goedkoopste scc is bij ons duurder dan waar dan ook in Nederland, mooi vb is zelfs Bayern München waar je voor ong 160 terecht kan.

  Over dat wat we voorgeschoteld krijgen, ach ja dat hoort al 40 jaar bij ons toch?

  Koevermans is niet de enige nitwit in onze organisatie, wat te denken van de algemeen directeur en de RVC of voorzitter van het stico?

  Hopelijk komt men niet met het lulverhaal van HNS kostte 1 miljoen want dat kunnen ze dan beter bij zichzelf verhalen. Door hun blinde halsstarrigheid en eigenbelang is dat weggegooid geld gebleken.

  Antwoord
 7. 7

  Leuke Kerel op Facebook

  Pff ze denken zeker dat we allemaal betaald voetballers zijn Hahahaah #Feyenoord, elke euro waard!!

  Antwoord
 8. 8

  Andy Thijm op Facebook

  Ach het zal uiteraard wel weer ieder keer vol zitten

  Antwoord
 9. 9

  nick (limburg)

  prestaties worden minder maar kaarten duurder?, zo lust ik er nog wel een paar. verhoek zn salaris moet ergens van betaald worden en die afkoopsom van cisse..

  Antwoord
 10. 10

  Patrick Bené op Facebook

  Laat ze maar eerst weer eens een prijs pakken.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1