woensdag 22 maart 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  nick (limburg)

  waarom geven ze te vrede, dammers en achahbar niet gewoon de kans, laat hun 3 het gewoon uitvechten wie de eerste spits wordt, en dan kan je achteraf nog altijd verder kijken als je een goeie spits erbij haalt, met een paniek aankoop als dost is het ook maar afwachten.

  Antwoord
 2. 2

  Floor

  Echt Mitchell een goed verhaal, dat was het afgelopen jaar ook zo, tot Hardenberg kwam , ik dacht vanaf dat moment, waar is hij nou, Kerel man, de tijd vraagt je moet hard voor zelf zijn, en vraag dat ook voor 100% gewoon van jou zelf, doe gewoon van nu af aan ben ik de man waar niemand meer om heen kan, ga die strijd aan en wees niet langer het lieverdje, je heb het gewoon in je, jij beloond je zelf. En Nick jij hebt in zekere zin gelijk, Toch Feyenoord wil top spelen, dan moet je elke kans uitbuiten. Dat doet een ander ook, het is al zo dun bezaait met spitsen, ook daar kun je niet berusten en moet je op scherp, en handelen naar vermogen. Eén ding staat vast we willen met z’n allen graag het beste voor onze club. Feyenoord ik wens iedereen succes.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1