zondag 26 maart 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Glenn

  Het zal wel aan mij liggen, maar zo goed (zeker voor een top team) , met alle respect, vind ik hem niet. In mijn ogen te traag in zijn motoriek en moet vaak fysiek het onderspit delven, en dat in onze zwakke competitie, laat staan in t Engelse premier league! Daarbij is hij geen echte killer, dus ik vraag t mij af of dat nou wel verstandig is qua sportieve toekomst, financieel vast wel, maar voor hoe lang? Ik hou meer van type’s als Kongolo, voor mij meer een type van een moderne verdediger, snel en ook technisch begaafd.

  Antwoord
 2. 2

  Nick (Limburg)

  Lachwekkend, maar zolang er een dikke zak geld op tafel komt wil ik alles geloven.

  Antwoord
 3. 4

  Floor

  Glenn ik sluit me aan, ze hebben daar ook tribunes. Vanavond heb ik Gr, gezien en een stukje AZ, en toen heb ik me aangesloten bij Real, en dat heb ik 3x geprobeerd. Mijn fysieke gesteldheid hield het niet bij, ze vlogen over het beeld, De één staat stil en de ander vliegt. Spanje – Nederland het bewijs komt er aan. Van Gaal heeft ze al getemperd. verstandig, hij heeft het door.

  Antwoord
 4. 5

  Wietse Bergstra op Facebook

  dat wordt flink dokke dan, miljoentje of 8/9

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1