donderdag 16 september 2021
|     Rotterdam  

Één Reactie

  1. 1

    Jelena

    RosalienSeptember 22nd, 2007 at 13:04 Hey Fin,Leuk om een mailtje van je te kiejgrn! Ik ben er alleen niet zo sterk in om er eentje terug te sturen op die manier, dus doe ik het maar even via het gastenboek. (kan je m nog altijd hiervanaf halen en naar je mailbox kopieren!)Ik vond t iig erg goed om te horen dat je je wel op je plek voelt, en dus mss nog wel meer dan op terschelling. Wat nu ineens redelijk vasteland lijkt!De foto’s zijn trouwens allemaal schitterend! Ik moet zeggen dat ik vooral heel erg jaloers ben op de zons- ondergangen en opkomingen (of hoe zeg je dat?) Je kan dan gewoon een 360o mooie hemel zien! Dat moet toch wel geweldig zijn!In Utrecht is het erg leuk, met name de studie en de stad! Ik ken natuurlijk al wat mensen, maar ik hoop dat dat er nog wel veel meer worden! Wel is het een beetje jammer dat bijna iedereen die eerstejaars is gewoon 18 is en direct van vwo afkomt. Dat scheelt toch behoorlijk! Maar ook dat wordt nu al beter en het wordt steeds gezelliger!En vanaf woensdag heb ik een tijdelijke kamer, voor 3 maanden. Daar kijk ik ook wel erg naar uit. Ben nu toch nog een beetje aan het heen en weer reizen enzo, en dan zal ik gewoon mn eigen plekje hebben en kan ik ook wat beter gaan studeren enzo. Maar biologie zelf vind ik erg leuk. Ik ben ook wel goed gemotiveerd moet ik zeggen en ik denk wel dat ik hier op de goede plek zit, dat geeft een erg goed gevoel!En gisteravond ben ik naar het concert van faithless geweest, dat ze gaven in het gelredome. Echt super! Wat een goeie muziek is dat toch! en we stonden mooi ergens vooraan enzo, helemaal goed!Maar wat jij zo meemaakt op zo’n schip is ook wel bijzonder zeg! Vooral al die verschillende plekken wara je dan komt enzo, wel erg speciaal.En dan de dolfijnen, of zo’n klein haventje. Of een vriendin die je al heel lang niet gezien hebt en tegenkomt aan de andere kant van de wereld! Daar doe je het wel voor toch?!Veel plezier en succes met het schoonmaken van de sceptic tanks dan!En natuurlijk ook met alle leuke dingen en bovendeks enzo!Liefs Roos

    Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1