zaterdag 27 november 2021
|     Rotterdam  

Één Reactie

 1. 1

  glenn

  Zelfs als Feyenoord kampioen wordt a.s. zondag ( ja toch????) vind ik Gio (nog) niet echt een top trainer, waarom? Omdat hij teveel drijft op zijn vertrouwde team die al 2 jaren samen spelen en met Jorgensen een goede spits erbij kregen.
  Tactisch vind ik hem niks vernieuwend, het feit dat hij Kuijt eindelijk ( met alle respect) ook durft te wisselen / op de bank te zetten is moedig maar ook niet meer dan dat!
  Wanneer t team niet goed draait in een wedstrijd is er geen plan B, de reserve spelers weet hij ( en zijn assitenten) niet op een hogere nivo te tillen, jonge spelers , zeker eentje met creatieve capaciteiten heeft hij niet gebracht. Hij is een soort lijmmiddel, meer niet, aardige rustige man, maar ik zie vooralsnog geen echte Gio hand in t team, te beperkt nog.
  Komen we dus vanzelf bij de jeugdopleiding, ja een paar keer achter elkaar nummer 1 geworden, nu denk ik verre van, ik denk dat de 020 ermee vandoor gaan, en terecht.
  Bij Feyenoord lukt t maar niet om creatieve spelers op te leiden, en als ze er dan zijn, of ze gaan vroeg tijdig weg of ze krijgen total geen kans. Een El Hankouri werd maar heel sporadisch ingezet, waarom? Maar buiten hem zie je weinig tot niets van dat sort spelers lopen, ik denk ook een soort club ‘traditie’, dat soort jongens worden gedrild om vooral niet te pingelen, de creatieviteit eruit, vooral in een team belang spelen en hard werken, niks mis mee hoor, maar je haalt wel de speelsheid en de creatieviteit uit deze spelers.
  Zie hoe Robin van Persie er moeite had, Boetius ( ik vond hem trouwens heel onzeker overkomen, vergelijk dat eens met een Kluivert jr. nu, dat soort spelers worden al gauw bij Feyenoord “verbannen”, niet gek doen, gewoon blijven) en meer zijn er niet.
  Waarom is dat? moet eens iemand in t bestuur / TD dat grondig evalueren, neem dan ook de scouting erbij, want dat is al eeuwen lang waardeloos in mijn ogen………. zou Feyenoord eens eindelijk ook een echte stap maken, niet alleen maar met een nieuw stadion! dat is allen maar een buitenkant, binnenin zit t niet goed, verre van!……. maar wie ben ik!

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1