dinsdag 30 november 2021
|     Rotterdam  

Één Reactie

 1. 1

  Glenn

  Onbegrijpelijk dat ze zover kunnen zinken, dat had ik niet meer verwacht. Zonder inzet en passie is t natuurlijk ook gewoon een matig team, zeker als de buitenspelers niet thuis geven, Jorgensen al een paar weken wat uit vorm en een beetje timide speelt, El Ahmadi en Toonstra dramatisch waren, Jones niet helemaal bij de pinken, t centrale duo ook niet bepaald vlekkeloos speelden, dan verliezen ze wederom van een degradatie kandidaat……… en is die overwinning op PSV ook opeens niet echt van waarde.
  Mocht t dit seizoen ook alsnog misgaan dan mag t bestuur zich ook aantrekken omdat ze in de winterstop niets deden om de groep van extra impuls te geven middels een creatieve middenvelder te halen, een Larsson bijvoorbeeld.
  Met enkel 2 creatieve spelers in de voorhoede is t gewoon heel karig gesteld om een hechte verdediging uit elkaar te spelen, Waar is die Hankouri gebleven? hij lijkt eerder geschikt om Elia te vervangen ipv Bilal die t moet hebben van wat meer ruimte.
  Wat een drama, een kampioen onwaardig! Het kan allemaal nog, maar na de winterstop is een goede wedstrijd van Feyenoord eerder een uitzondering dan regel, daar waar in t begin van t seizoen andersom was, en daar maak ik me zorgen voor de 9 over gebleven wedstrijden.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1