zaterdag 23 oktober 2021
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  loinard

  beter als clasie nu ook blijft nog heb je 2 van de succes middenveld toen met guidetti in de spits 😀

  jammer dat bakkal niet meer ze nivo kon tonen

  middenveld clasie-el ahmadi-immers/vilhena

  moeten we wel ver mee komen

  Antwoord
 2. 2

  loinard

  beter als clasie nu ook blijft nog heb je 2 van de succes middenveld toen met guidetti in de spits 😀

  jammer dat bakkal niet meer ze nivo kon tonen

  middenveld clasie-el ahmadi-immers/vilhena

  moeten we wel ver mee komen

  Antwoord
 3. 4

  bob

  Wanneer stoppen we nu eens met het binnenhalen van 30+ ers?

  Antwoord
  1. 4.1

   bob

   Even terugkomend op mijn eerdere opmerking: ik heb niets tegen El Ahmadi maar we hebben al 2 opa’s rondlopen. El Ahmadi was geweldig in zijn laatste jaar bij Feyenoord, samen met Clasie hadden we een van het beste middenveld van de Eredivisie maar kunnen we gewoon niet door gaan met de jeugd?

   Antwoord
  2. 4.2

   Marco J

   Is een goede voetballer met de juiste mentaliteit en 29 jaar. Kan komende jaren met zijn ervaring absoluut van toegevoegde waarde zijn! Fred haalt het beste uit hem naar boven.

   Antwoord
 4. 5

  Silvi van Noorloos op Facebook

  Jeugd is mooi maar je mist nu een hoop ervaring.. 29 jaar en opa genoemd worden vind ik heel ver gaan.. El Ahmadi zou zeker een aanwinst zijn voor dit Feyenoord, dus doen!

  Antwoord
 5. 6

  josknapen

  ik zeg halen el ahmadi Toonstra en guidety , verkopen Goosens verhoek vrede vormer Manu, en heel goed na denken willen we wel door met mulder hij is de zwakste schakel van Feyenoord hij heeft geen meerwaarde voor dit Feyenoord dit ziet iedereen toch.

  Antwoord
 6. 7

  Gideon Kromme op Facebook

  Clasie houden el ahmadi erbij en als lukt op de valreep nog Guidetie word je lachend kampioen en niemand hoor je meer janken

  Antwoord
 7. 8

  Floor

  Als tante Ellie zo goed is, waarom staat hij in Engeland dan niet in de basis, Nee zo worden minder, minder in nog eens minder als ze te oud worden, Nee de beuk moet er in anders glijden ze af als een verrotte appel, misschien word ik over 25 jaar nog eens supporter van Zwolle.

  Antwoord
 8. 9

  croes

  Botteghin halen zou goed voor Feijenoord zijn

  Antwoord
 9. 10

  azzievaltanleggie

  Nog effe en ik ga janken van het aankoopbeleid van van Geel. Die dikke Wilshere kan ook nog mee met het waardeloze niveau….

  Antwoord
 10. 11

  Gideon Kromme op Facebook

  Floor is joods je word als feyenoorder geboren en je gaat er mee dood zo niet pleurt dan meteen op met je zielige dingen

  Antwoord
 11. 12

  richard amsing

  Ziek wordt ik van dat gezeik over het beleid van v geel elk jaar aan t begin van de competitie het zelfde gezeik om dan vervolgens 2e 3e en weer 2e te worden.3 jaar geleden was het who the fuck is guidetti?toen Pelle kwam was het die kon bij az nog niet mee wat moet tie hier nou.El Ahmahdi speelt zelden in Engeland nou geloof me de spelers in de eredivisie die dat wel zoyden halen zijn te tellen op 1 hand.Vlaar was een topper in NL speelt nu al 3 jaar tegen degradatie.Rekik zat nog nooit bij de selectie en is basis speler bij psv.Heb vertrouwen denk dat Martin zn plan wel klaar heeft wel of geen el speelt daar een belangrijke rol in.Enne vorig jaar na 4 wedstrijden 3pnt nu na 2 al 4.En de el is ook binnen handbereik.Ik heb er vertrouwen in dat er in September een heel goed Feyenoord staat.

  Antwoord
  1. 12.1

   bob

   Blij dat er in ieder geval nog iemand positief kan zijn, ik in ieder geval niet tenzij er vandaag of morgen wonderen gebeuren.
   Maar met dit zooitje ongeregeld redt je het niet.

   Antwoord
 12. 13

  nick (limburg)

  vorig jaar hele selectie bij elkaar gehouden met nog een paar aanwinsten erbij. uitgeschakeld door Kutnodar, en 3 competitie wedstrijden 0 points!! het spel is nog niet best maar met een paar aanwinsten (o.a el ahmadi) doen wij gewoon mee voor de titel hoor…

  Antwoord
 13. 14

  RMS-burger in ballingschap

  Ik word doodziek van van Geel transferbeleid! Is van plan om de bejaarde El Hamadi te contracteren. Hoe haalt hij dit nou in zijn achterhoofd!!!!! Schaft die jeugdelftallen maar af bij Feyenoord, als deze van Geel weer oude van dagen spelers van buiten in dienst nemen. Het is toch doodzonde voor de talentvolle jeugdspelers als ze de kans niet krijgen.

  Antwoord
  1. 14.1

   nick (limburg)

   begrijp je wel, maar sommigen zijn er nog niet klaar voor , en we kunnen niet met 3/4 jeugdspelers spelen,kijk maar naar 2010 wat er toen gebeurde , bij psv vorig jaar het zelfde, ze kunnen hoog pieken en dan diep dalen. dus ik begrijp wel sommige oude spelers met gewoon 1 jaar contract. en el ahmadi is gewoon een top speler voor de ED.

   Antwoord
 14. 15

  richard amsing

  El Ahmadi is 29 als je dan al bejaard bent….v Persie 30,Robben 30 Pelle 28 tja.Sommige mensen raken gewoon te snel in paniek mee eens tis nog niet best maar dat was het vorig jaar regelmatig niet.En als de jeugd faalt wordt daar weer over gejankt.Ik zeg El Ahmadi welkom en hopelijk zijn onze jeugdige middenvelders wel klaar over 1 of 2 jaar.En wees eerlijk in Adam en Enschede is het ook nog niet aan te zien.Afwachten tot na de transfer termijn.Echte FEYENOORDERS steunen xe hele club ook een kloot als v Geel due het in mijn ogen al 3 jaar heel goed doet.Een eigen vermogentje en een aardig 11tal binnen 2 weken

  Antwoord
  1. 15.1

   Nick (Limburg)

   AMEN, Richard.

   Antwoord
 15. 16

  richard amsing

  Toornstra voor 4 jaar naar Feyenoord.Bedankt mijnheer v Geel.Nu nog ff Clasie verkopen en daar wat scorend vermogen voor terug halen komt t goed.Kunnen wel wat scorende spelers gebruiken,Vormer scoorde bij Roda regelmatig.Hoe vaak scoort Jordy??Guidetti of Dost erbij zou ik zeggen,verwacht van die Richards weinig.Te Vrede komt er wel.Love Feyenoord YNWA

  Antwoord
 16. 17

  richard amsing

  Ben het overigens dik eens jos knapen wat Mulder betreft.Manu zou ik echter graag erbij houden lekker brutaal spelertje.Ik zeg Hahn op doel.

  Antwoord
 17. 18

  richard amsing

  En laten we nu eens realistisch zijn .Is onze jeugd echt zo goed?als ze echt top waren zouden ze wel naar absolute topclubs vertrekken toch?

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1