donderdag 28 september 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  josknapen

  ik vind die Tony vilhena moet zo snel mogelijk weg, ik keur het niet goed wat de supporters hebben gedaan, maar hij is zoon middelmatige speler, het niveau waar hij kan spelen is Twente Groningen Heerenveen, en dat is zijn top, man wat heb ik me verkeken aan die gast, hij is zeer gevoelig en kan niet tegen kritiek, ik vind Martin v geel heeft er alles aan gedaan maar deze jongen wil niet dan houd het op, ik zeg verkopen voor 3 miljoen en zo snel mogelijk hij heeft totaal geen toevoeging aan dit Feyenoord.

  Antwoord
  1. 1.1

   rene van der zeik

   Idd, weet nog toen hij er net bij kwam onder koeman, werd toen bestempeld als t grootste talent van NL. Maar t werd minder en minder met hem ,dat zo`n gast dat zelf ook niet inziet en gewoon z`n contractje verlengd en zn best doet om iedereen de mond te snoeren..

   Antwoord
  2. 1.2

   Alex

   Josknapen. Tja je hoeft natuurlijk geen verstand van zaken te hebben om een reactie te plaatsen. Dat blijkt wel! Jammer hoor. Vilhena was onder Koeman top. Is ook nog erg jong! Onder Rutten een drama. Maar dat was heel Feyenoord. Een uitzondering daar gelaten.

   Dus beste Jos, bedankt voor je reactie. Doe maar niet meer!

   Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1