maandag 27 september 2021
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Floor

  Die J.D.S lult toch echt als een koe zonder kop. Nee maar dat is toch die journalist, rond de winterstop wilde hij wel bij Rutten en z’n binnen zak kruipen, en nu deugt er geen mallemoer van de pseudo trainer, Toen die R een keertje bij hun in de studio kwam was hij poes lief tegen hem. en nu zegt hij met andere woorden , slecht nieuws is mijn groot nieuws. Aan die vent kun je geen touw aan vast knoppen, maar dan ook, niemand word daar beter van, als het maar schuift, het laat mij totaal koud. het draagt nergens toe bij.

  Antwoord
 2. 2

  Floor

  Ja en dan praat J.D.S over van Geel. nou daar denk ik ook net even iets anders over, en ik zal zeggen waarom. Voor een poosje terug heb ik al aan gegeven dat het met het Nederlandse voetbal helemaal niet goed gaat. Toen heb ik ook aangegeven Branie hebben we hier genoeg, maar waar is het voetbal, en het hoofd staat bol van het buitenland. je leest tenslotte niet anders, elke journalist vind dat een pracht onderwerp. en voetballers vinden het helemaal te gek. Maar wil je in de toekomst daar nog gebruik van maken als speler, dan moet de mentaliteit toch wel een beetje veranderen. Geloof van mij Nederland komt internationaal niet meer mee, ze moeten zo langzamerhand exploderen die voetballers, anders is het gebeurd, en dat ligt niet aan van Geel, dat ligt aan instelling, wat wil ik zelf nog in deze maatschappij wat bereiken. Ja een trainer kan je helpen, bij sturen, rondjes laten lopen, maar je moet toch zelf uit je lichaam halen wat er in zit, anders vergeet het maar< de afgelopen zondag was er weer zo'n voorbeeld, Die Engelsen, ze hebben misschien wel 15 tot 20 wedstrijden meer gespeeld als die knapen die hier vandaan komen. En er werd gespeeld in een fantastisch tempo, schitterende acties waren te zien. Ik heb meteen gezegd, en wat hoor je hier, we zijn moe. we zijn op, als ik dat bekijk, dan denk ik, wat zijn ze her in godsnaam aan het doen Jongens geloof me , er moet snel verandering ik komen. het spelpeil moet drastische omhoog, anders gaan we naar de haaien zong ome Koos.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1