woensdag 27 oktober 2021
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Ronald Bastiaan op Facebook

  Die wou van geel wel hebben maar guidetti was te duur beetje vreemd niet

  Antwoord
 2. 3

  bob

  Van Geel, als je het maar uit je domme kop haalt om deze gozer in de winter aan te trekken. Van de zomer niet, nu van de winter helemaal niet. laat ie maar leker rotten op de reservebank van Wolfsburg. What the fuck is Wolfsburg

  Antwoord
 3. 4

  josknapen

  supporters van Feyenoord trap er toch steeds niet in de media verspreid volkomen onzin over het salaris van bas drost, Martin v, geel gaat gelukkig hier niet op in, deze man doet voortreffelijk werk, jullie moeten zich schamen om zo negatief te zijn over hem, hij doet geweldig werk en dat geld ook voor Eric Gudde.

  Antwoord
  1. 4.1

   bob

   Jos, ik voel me dit keer niet aangesproken ook al ben ik een ras feyenoorder. Het gaat er bij mij om dat deze beste Bas zich tegoed voelde om naar Feyenoord te komen omdat de competitie in Nederland op een lager niveau ligt als Duitsland. Maar tja, 3e man bij Wolfsburg of 1e man bij Feyenoord is dus best een verschil. Maar de beste man kiest voor het geld en om op de bank te blijven zitten. Dit soort gasten hebben we dus in Rotterdam niet nodig. Capice?

   Antwoord
 4. 5

  Floor

  Mensen maak u geen zorgen, Ik heb deze week Bas Dost een hele wedstrijd aan het werk gezien, Bas dost was gewoon top, Zelf schoorde hij een prachtig doelpunt met z’n hoofd en gaf twee geweldige asists af waar doelpunten uit kwamen, daar bij gevoegd een paar prachtige voetballende acties, Nog een wedstrijd zo en Feyenoord kan Bassie wel vergeten, wat was die vent goed.

  Antwoord
 5. 6

  Richard mallan

  Kramer van ADO en Uth van heerenveen zijn goede spitsen en stuk goedkoper, dan Dost.

  Antwoord
 6. 7

  Vinnie Stevens van den Bergh op Facebook

  Op deze gozert zit echt niet te wachten dan nog liever de Kramer van ADO

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1