donderdag 23 september 2021
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  floor

  Van Geel had gelijk , niet doen, want ook deze speler had hij naar z’n grootje geholpen.
  Nooit heb ik zo’n slechte trainer mee gemaakt, Even is er naar zijn gebluf geluisterd en toen was de kaars uit, Negens in het elftal zit nog lijn, nee dat is echt geen gein, vanmiddag was nog te zien, ze schoppen elkaar haast omver, het hele elftal is kapot, FRED ROT OP. Scheer je weg en laat je nooit meer zien, Jou gedrag word bestempeld als hoon met een negatieve lach. Verder geen woord meer. DAG

  Antwoord
 2. 2

  burg

  floor je heb helemaal gelijk.

  Antwoord
 3. 3

  Glenn

  Het team zoals de trainer uitstraalt, NIETS!
  Natuurlijk ligt het niet alleen maar aan Rutten, maar wel een heel groot deel ervan.
  Hoe een team speelt daar moet de trainer voor zorgen, want je kunt mij niet wijs maken dat Pec, AZ en noem maar op zulke betere spelers hebben, het is de trainer die ze kneedt en traint hoe te spelen, totaal niks meer van gezien de laatste paar maanden.
  Geen een die voetbal gogme heeft, armoedig om te zien hoe er gespeeld werd, armoedig hoe er met de kansen werd omgesprongen, niemand die iets toevoegt, kleurloos, net als de trainer.
  Alleen de supporters willen en hopen dat de club eens weer die topclub is waarvan ze ooit zo trots op waren. Spelers denken tegenwoordig alleen maar aan hun eigen portemonnee, middelmatige spelers wanen zich al snel een grote meneer, steken te weinig arbeid in zich zelf om steeds maar beter te worden, geen echte pure liefhebbers!
  Ik weet niet wat dat is bij Feyenoord, het schijnt maar niet te lukken om een team samen te stellen, kneden en trainen om tot aantrekkelijk voetbal te komen, echt niet te geloven.
  De club had de laatste jaren zogenaamd een uitstekende jeugdopleiding, maar echte parels ala Depay zien we nooit, het zijn vooral verdedigers en wat middenvelders die doorkomen, maar niet echt creativelingen.
  Na zovele tientallen jaren, en ja, er waren nog ergere magere jaren dat dit geweest, ben ik gewoon murf gebeukt, bijna apathisch na weer een teleurstelling, langzaam gaat t kaarsje van t fanatisme uit…… Geen energie meer, kan er niet meer tegen om die ellende steeds maar weer aan te moeten zien, wat een armoe steeds.
  Feyenoorder zijn ben je niet voor de lol, maar er is een grens, en die komt steeds dichterbij, helaas…..

  Antwoord
 4. 4

  gerard

  Fred Rutten is derde keus geweest echter voordat hij aangaf Feyenoord te verlaten speelde Feyenoord aardig met als uitschieter de sensationele overwinning op Sevilla.
  Hoe is het mogelijk dat Feyenoord zo in een vrije val is gekomen ? waar waren de assistenten? maar ergo waar was van Geel!!
  in ieder geval moge het duidelijk zijn dat de bezem erdoor moet.
  Kortom van Geel en gudde moeten opstappen.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1