zondag 25 februari 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  azzievaltanleggie

  Ja ja , de waarheid mag gehoord worden. Stelletje .. zie hierboven.

  Antwoord
 2. 2

  Wanker

  Serieus?? Zijn jullie vergeten uit welk dal deze directie ons getrokken heeft? Mede dankzij de hulp van VvF, maar zeker ook door de visie die zij hebben ontwikkeld en uit hebben gevoerd. Enkele maanden geleden was iedereen nog tegen het nieuwe stadion en was het een kutbestuur, omdat ze iets aan onze Kuip wilde veranderen. Nu ben je enkele maanden verder en is het weer een kutbestuur, nu omdat ze nog niet de juiste partij en constructie hebben gevonden waarbij alle partijen zonder al te veel risico’s kunnen handelen en met het grootste rendement voor de club.

  Liever een langer proces met als resultaat een oplossing waarbij de club het meest gebaat is, dan een verbouwing of bouw van een nieuw stadion waarbij het voortbestaan van de club weer in gevaar wordt gebracht. Ik zou vooral de aankomende wedstrijd weer allerlei negatieve acties tegen het bestuur starten en zorgen dat na het debacle van Rome onze club nog ‘positiever’ in het nieuws komt.

  Ik sta iedere wedstrijd in het stadion, maar als je dan tegen Rome weer al die idioten vanalles op het veld ziet gooien en daarmee opnieuw onze club beschadigen vraag ik me af waar je mee bezig bent als ‘supporter’… Daarmee support je niet, daarmee breek je af! Idioten die te lomp zijn om na te denken over de gevolgen van hun eigen gedragingen. Ieder seizoen weer, met geldboetes die bij elkaar opgeteld de transfersom voor een goede spits hadden kunnen bekostigen. Vooral blijven wijzen naar de UEFA die ons er dan zonodig uit zou willen hebben… Vind je het gek? We maken het er zelf naar met z’n allen. Altijd maar de zielige slachtofferrol aanmeten en wijzen naar anderen, maar volgens mij kunnen sommige beter eens in de spiegel kijken en de energie in het aanmoedigen van onze club steken in plaats van in al die ellende die ze telkens weer veroorzaken.

  Antwoord
  1. 2.1

   Tinus Boterletter

   Ik had het niet mooier kunnen zeggen! Altijd die beroeps-azijnpissers met hun “directie weg, directie kut blablablablablabla”……wordt daar zo fucking moe van! De VvF hadden nooit een euro in ons cluppie gestopt als er een stel lamzakken in de directie zaten, die gasten van de VvF zijn topondernemers, die laten zich niet leiden door opgekropte frustratie en een minderwaardigheidscomplex zoals anderen. Toen ze niks deden waren het vrekkige eikels en nu hebben ze de club mede gered en nu hebben ze ons in een wurggreep? Laat me niet lachen man!

   Antwoord
 3. 3

  azzievaltanleggie

  Wanneer krijgen Gudde , etc een stadionverbod voor het vernielen van mijn club. De VvF hebben ons “gered”, maar hebben ons nu wel in een ijzeren greep. Die 40 mln moet ook afbetaald worden, anders blijf je slaaf van VvF.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1