zondag 19 mei 2024
|     Rotterdam  

Klantenservice

Algemeen

Feyenoord Klantenservice is in het leven geroepen om de service naar de Feyenoord supporters te optimaliseren.. Inmiddels bestaat het team uit 22 medewerk(st)ers. Feyenoord Klantenservice verwerkt meer dan 125.000 Feyenoord seizoen- en clubkaarten op jaarbasis. ledereen die vragen heeft kan bij Feyenoord Klantenservice terecht.

Dagelijks komen vele telefoontjes en brieven binnen met allerlei vragen over bijvoorbeeld trainingen, wedstrijden, kaartverkoop, maar ook over de juniorclub, spreekbeurten, kortom alles wat met Feyenoord te maken heeft. Ook het onderdeel klantenservice op onze website, wordt door Feyenoord Klantenservice verzorgd.

Loketten

De loketten van Klantenservice bevinden zich op het voorplein van het stadion (tegenover het spoor), aan de Olympiaweg en zijn geopend op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur. Op zaterdagochtend zijn de loketten geopend van 9.00 – 12.00.

Op wedstrijddagen zijn de loketten 3 1/2 uur voor aanvang van een wedstrijd geopend.

Kaartverkoop

De meeste thuiswedstrijden van Feyenoord zijn te bezoeken zonder dat u hier een clubkaart voor nodig heeft. Alleen bij wedstrijden waar een bepaald risico voor geldt, worden de kaarten alleen verkocht aan supporters met een Feyenoord clubkaart. Hoe koop ik een kaartje voor een thuiswedstrijd van Feyenoord?

Telefonisch

Feyenoord Service & Tickets is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 12.00 uur via telefoonnummer 0900-1908 (€ 0,45 p/g). Het faxnummer is +31 (0)10- 292 38 89.

Actuele informatie kunt u op onze website www.feyenoord.nl

en teletekst pagina 821 teruglezen.

email: klantenservice@feyenoord.nl

Om jouw vraag zo snel mogelijk te kunnen beantwoorden hebben wij alle veelgestelde vragen in onderstaand overzicht geplaatst. Staat jouw vraag er niet bij? Dan kun je vanuit het overzicht makkelijk contact met ons opnemen via een reactieformulier.

Voor meer informatie over openingstijden en bereikbaarheid van de afdeling Feyenoord Service & Tickets kijk je hieronder bij het kopje contact.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1