woensdag 22 mei 2024
|     Rotterdam  

eacties

 1. 1

  Reza

  Bedankt Martin!!!! Voor het aantrekken van een èchte spits! Een half jaar de tijd heb je gehad om een èchte spits te halen maar je was te druk om al je miskopen te verhuren of proberen te slijten aan een andere club! JIJ van Geel, JIJ moet jezelf eens evalueren en dan oprotten! Feyenoord vandaag heer en meester maar bij gebrek aan een èchte 1e spits heeft heel FR1 vandaag de longen uit zn lijf gelopen maar zonder resultaat! Hulde voor de inzet, zelfs Fredje aanvallend gewisseld en als we zo blijven spelen met dezelfde inzet dan is een plek 2 t/m 5 op zéker binnen handbereik maar dan zal er toch echt eentje moeten komen die ze er in schopt! Graag een TD met een netwerk die wèl in staat is een spits die past bij Feyenoord aan te trekken!? Super sfeer vandaag, wederom gebleken dat de Kuip en alle FR1 supporters de absolute NR.1 in NL zijn, nou voetballend nog… Facta Non Verba!

  Antwoord
 2. 2

  rene van der zeik

  volgens mij hebben we met pelle ook geen een klassieker gewonnen.. ze worden niet voor niks Lucky ajax genoemd. na de goal (en zelfs groot gedeelte voor de goal) hebben ze alleen maar tegen gehouden.

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1