donderdag 21 september 2023
|     Rotterdam  

eacties

 1. 2

  bob

  Ik ook niet en ben ineens geen fan meer van Dhr. Van Geel. Een half elftal verkopen is te zot voor woorden, zeker gezien het feit wat je er voor terug hebt gekregen. En als Ziyech tekent bij Twente dan is het maar beter voor Van Geel als ie meteen vertrekt anders zorgen de supporters daar wel voor. Kutzooi, 6 Spelers weg en geen klote er voor terug.

  Antwoord
 2. 3

  ewout

  Wedden dat die lul van een van Geel straks die El Ahmadi terug gaat halen als dit echt zo is dat Clasie weg gaat. Die Ziyech kom niet en Toornstra kom niet! Let maar op mijn woorden! En als dat allemaal zo is dan moet ie gewoon oppleuren die van Geel! Echt dan moeten zijn kop rollen! Wat heb hij nou eigenlijk voor goeds gedaan voor onze club. Ja Koeman gehaald, dat is het enige.

  Antwoord
 3. 4

  Leuke Kerel op Facebook

  Tis hem gegund! Snap best dat hij niet wil achterblijven bij dit nog ondermaatse feyenoord! Wens hem het allerbeste toe en hoop hem ooit nog terug te zien!! @vangeel Nu nog matthijssen verkopen graag en verhoek!

  Antwoord
 4. 5

  Glenn

  Als de duivel Ziyech halen als t al niet te laat is! Men wacht al veel te lang met t aantrekken van vervangers, je kunt niet altijd mazzel hebben om tot t laatst te wachten! Bovendien kost t de ploeg straks teveel punten! Om maar niet over de Europese wedstrijden te spreken. Echt zonde. Wil je echt meedoen om de titel moet je eigenlijk al veel eerder spelers halen, zeker als je weet dat er een paar weggaan. Ik vraag mij trouwens sowieso af of t voor sommige vertrokken spelers t allemaal niet te snel gaat, moet nog zien hoeveel er aan spelen toekomen.

  Antwoord
 5. 6

  bob

  Ziyech tekent morgen 4 jarig contract bij Twente.
  Hoezo stelletje amateurs op rotterdam-zuid!!!!

  Antwoord
 6. 7

  bob

  Ziyech tekent morgen 4 jarig contract bij Twente.
  Hoezo stelletje amateurs op rotterdam-zuid!!!!

  Antwoord
 7. 8

  RMS-burger in ballingschap

  Van Geel haalt allemaal bejaarde afgedankte spelers naar Feyenoord! Dit kan hem heel duur komen te staan!!!!!!!

  Antwoord
 8. 10

  G. Bloemberg

  Als ook nog weg gaat ,dan moet je Fred Rutten de tijd geven,om er weer een goede elftal van te maken

  Antwoord
 9. 11

  RMS-burger in ballingschap

  Wie haalt nou in hemelsnaam Boularouz, Wilkshire, Hakim naar Feyenoord??? Uiteraard Martin van Geel!!! Allemaal FLOP van transfers!!!! En als deze meneer van Geel El Hamadi een contract aanbiedt om straks Clasie te vervangen bij vertrek, is het helemaal een ramp!!! Dan is Feyenoord een club van oude van dagen!!!!!

  Antwoord
 10. 12

  bob

  Manchester heeft 21 miljoen over voor Daley Blind. Toch echt te gek voor woorden als je hoort dat Clasie dan voor 9 miljoen verkocht wordt.

  Antwoord
 11. 13

  jacq

  het zinkende schip VERLATEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Antwoord
 12. 14

  RMS-burger in ballingschap

  Van Geel…pak je koffers maar en vertrek zo gauw mogelijk!!! Nu Ziyech naar Twente gaat, kun je wel schudden met je transferbeleid!!!! Je haalt allemaal oude van dagen spelers naar Feyenoord. Zie maar die bejaarde Mathijsen….hij kan de confrontatie niet aan tegenover jongere spelers en maakt vele blunders!!! Met zo’n slecht transfer beleid van van Geel…eindigt Feyenoord dit seizoen als middenmoter!

  Antwoord
 13. 15

  RMS-burger in ballingschap

  FC Twente lacht ons Feyenoord uit, nu ze Ziyech hebben!!! van Geel …je bent een mislukkeling!!!!!! Rot maar gauw weg!!!!

  Antwoord
 14. 16

  RMS-burger in ballingschap

  Nou begrijp ik waarom Willem van Hanegem afstand neemt binnen het Feyenoord beleid! Hij heeft volkomen gelijk!!!!!

  Antwoord
 15. 17

  Peter Van Zon op Facebook

  hou daar eens mee op om die onzin over clacie er op te zetten verkoop van geel maar want daar hebben wij niets aan met zijn grote belofte gvd haal spelers waar we iet aan hebben en geen bejaarden voetballers wat een half jaar stil hebben geleLees meer …

  Antwoord

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FR-Fanatic.nl © 2005 - 2016 All Rights Reserved | Dank aan: Feyenoord Headliner & Feyenoord Headlinez & Feyenoord Nieuwsbreak | Bronnen | Version 5.1